e
sv

Persona 3 Remake oynanış videosu sızmış olabilir Oynanış videoları sızmaya başladığına göre, yakında resmi duyurusu da gelebilir.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Persona 3 Remake oynanış videosu sızdırılmış olabilir

Hakkında çok konuşulan Persona 3 Remake’in ilk oynanış videosu şimdiden internete sızdırıldı. Geçen yılki birçok rapor ve söylenti, geliştirici Atlus’un şu anda PlayStation 2 dönemi JRPG Persona 3’ün en son Persona 5’e çok daha benzer olacak bir Remake’i üzerinde çalıştığını gösterdi. Atlus bunun olacağını henüz onaylamasa da yakın zamanda yapılan bir duyuru sızıntı buna sebep olmuş olabilir.

Bu tür sızıntılarda olağan olduğu gibi, burada anlatılanları çok büyük bir tuz parçasıyla almayı unutmayın. Persona 3 Remake hakkındaki bilgiler gerçek olsa bile geçmişteki benzer sızıntıların sahte olduğu ortaya çıktı. Bunun ışığında, fazla heyecanlanmadan önce Atlus’un Persona 3’ü çağdaş platformlar için yeniden tasarladığını onaylamasını bekleyin. Persona 3 Remake oynanış video haberlerimiz bu kadar. Ancak sitemizde farklı konularda birçok makale bulunmaktadır. Şimdi sizi diğer yazılarımızla tanıştıracağız.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.