e
sv

Persona 5 Strikers inceleme Persona 5 dünyasında bol bol aksiyon arayanlar için.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Persona 5 Strikers incelemesi

Nihayet bitirebildim. Yorucuydu ama oldu. 30-35+ saatlik oyundan Sonra nihayet bitti. Açıkçası bu kadar yorucu olacağını düşünmemiştim. Daha kısa olacağını düşünmüştüm ama değilmiş. Evet bu inceleme yazısının konuğu olan Persona 5 Strikers nihayet bitirebildiğim bir oyundu. Şimdi sizlerle oyunla ilgili deneyimlerimi paylaşacağım ve oyunun neler sunduğunu olabildiğince anlatmaya çalışacağım.

Oyunun bize Japonya’yı adım adım göstermesi gerçekten hoşuma gitti. Bu yüzden elbette istediğiniz her yeri göreceğinizi düşünmeyin. Ama en azından “Gitmedim.” Oynadıktan sonra bunu söylemeyeceksin. Bela her yerde olduğundan oyun bizi her yere götürür. Temizlenecek çok yerimiz var. Her ne kadar yorucu gibi görünse de o kadar da yorucu değil.

Dövüş sistemini Hyrule Warriors ve Dynasty Warriors gibi oyunlarla kıyaslamak yanlış olmaz diye düşünüyorum. Çok sayıda düşmana karşı karakterleriniz arasında geçiş yaparak çok sayıda katliam gerçekleştiriyorsunuz. Bu dövüş sistemini gerçekten beğendiğimi söyleyebilirim. Her ne kadar düşmanlar çok zayıf hissetse de bence oldukça keyifli bir sistem.

Persona 5 Strikers incelemesi

Oyunun dövüş sistemi gerçekten hızlı gelişen bir sistem. Oyunun bir yerinde çıkıyorÖzel saldırılarla düşmanları topluca öldürebildiğimiz gibi, özel saldırılarla da birçok düşmanı aynı anda yere serebiliyoruz. Alışmak biraz zor olabilir ama kesinlikle büyük bir sorun değil. Ancak size verebileceğim en iyi tavsiyelerden biri kesinlikle bir kontrolcü ile oynamanızdır. Çünkü oyun daha çok kontrolcülere yönelik tasarlanmış ve klavyeyle oynarken garip tuşlara basmak zorunda kalabiliyorsunuz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.