e
sv

Phil Spencer oyunlarını çıkaran geliştirici ekipleri alkışladı Son zamanlarda yükselen oyunların iptal olma furyasından sonra, hak edilen bir alkış oldu.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Phil Spencer, oyunlarını yayınlayan geliştirme ekiplerini alkışladı

Herkes Phil Spencer’ın oyun endüstrisi üzerindeki etkisinin farkındadır. Xbox Executive geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde oyun endüstrisindeki iklim hakkında konuştu. Devam etmeleri için oyun geliştiricilerini “cesur” olarak nitelendirdi. Spencer, 12. yıllık New York Oyun Ödülleri’nde Andrew Yoon Efsane Ödülü’nü alırken öne çıktı. Kabul konuşmasında oyun tasarımcılarına özel bir mesaj verdi. “Dünyada daha fazla sefalet varken” Xbox CEO’su oyunlara keyif getirmenin gerekliliğini vurguladı. Spencer’a göre oyuncuların olumsuz deneyimler yerine olumlu deneyimler yaşamasını sağlamak kurumsal liderlerin görevidir. Ayrıca Phil Spencer, “mevcut eleştirilere ve iptal kültürüne” rağmen “vizyonlarını” kamuoyuyla paylaşmaya devam eden ekipleri alkışladı.

Ama hayranlar Phil’in High On Life geliştiricisi Justin Roiland’ı çevreleyen iptal kültürü hakkındaki son yorumları bir skandalla Bu konuyla bir ilgisi olduğunu iddia ediyor. Sadece bir ay önce Microsoft, Justin Roiland ve Squanch Games tarafından yaratılan mizahi nişancı oyunu High on Life’ı yoğun bir şekilde tanıtıyordu. Hatta Xbox, daha sonra oyunu yılın en büyük Game Pass lansmanına sahip olduğu için öven Roiland’la bile konuştu. Bu hafta, Rick and Morty’nin ortak yaratıcısının 2020’de aile içi saldırı nedeniyle iki ağır suçla suçlandığı ortaya çıktı.

Ayrıca, Black Myth Wukong’un çıkış tarihi aralığı hakkında bilgi gelmek. Görünüşe göre oyunu daha çok bekleyeceğiz. Çünkü haberler bu yönde. En son ama en kötü değil, 2022’nin en iyi 20 oyunu Tercihlerimizi sizlerle paylaşalım. Bu sayede geçen seneyi nasıl bitirdiğimizi de görebilirsiniz.

Dahası, Mart 2023’te çıkacak önemli oyunlar Rehber yazımız da ilginizi çekecektir. Sonuçta çok önemli yapımların vizyona gireceği bir ay. Dahası, Starfield’ın çıkış tarihi Hakkında kötü haberlerimiz de var. Elbette söylenti ama olabiliyor, biz buna alışığız. Daha sonra, Doom modu oyuna Zelda teması veriyor Böyle güzel bir haberimiz var. Eğer oyunu VR’da oynuyorsanız onu seçmenizi öneririz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.