e
sv

PlayStation Plus Premium aboneleri için demo Persona 5 Royal var Persona 5 denemek isteyen PS Plus Premium üyelerine fırsat.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Persona 5 Royal demosu PlayStation Plus Premium abonelerine sunuldu

PlayStation Plus Premium üyelerine bu haftanın sürpriz hediyesi, indirilebilecek yeni bir ücretsiz oyun denemesiydi. PlayStation Store’da mevcut olan çeşitli oyunların demolarını oynamak, 2022 ortasındaki lansmanından bu yana PS Plus Premium’un avantajlarından biri oldu. Geçtiğimiz günlerde bu deneme serisine son on yılın en iyi RPG’leri arasında yer alan yeni bir oyun eklendi. Persona 5 Royal’in demo sürümü şu anda PlayStation Plus Premium aboneleri için mevcut.

Şu sıralar sanki hep film yazıları yazıyormuşuz gibi görünüyor. Ancak sitemizde birçok konuda yazılar bulunmaktadır. Örneğin, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Bu yazımızda hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı bulunmaktadır. Daha sonra, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimi yaptık. Biz de bu seçenekleri sizlerle paylaştık. Üstelik birçok konuda oyun öneren yazılarımız da mevcut. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda birçok başlıkta oyun önerileri bulunmaktadır. İstediğiniz her türlü oyun yazısını bulmanız mümkün.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.