e
sv

PlayStation VR2 Türkiye’de Satışa Çıktı: Fiyatı PS5’ten Daha Pahalı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

PlayStation’ın yakın zamanda tanıttığı yeni nesil sanal gerçeklik Gözlüğü PSVR2’nin Horizon Call of the Mountain paketi, satışa çıktı. Üçüncü taraf satıcılar tarafından satılan ürünün, 19 bin 299 TL’den satışa sunulduğu görüldü.

PlayStation, nesil yıl yeni nesil sanal gerçeklik Görüntüsü PlayStation VR2’yi duyurmuştuk. PS5’e uyumlu olan başlığın, sahip olduğu dikkat çekici özelliklerle oyunseverlere oldukça gerçekçi bir deneyim yaşatacağı görülmüştü.

PS VR2’nin gösterime ne zaman geleceği ve ne kadarlık bir fiyata sahip olacağı da merak ediliyordu. Şimdi ise üçüncü taraf yapısının yeni sanal gerçeklik başlığını satmaya başladığı görüldü. Şubat ayında ABD’de 549 gönderme ücretiyle çıkan cihazın bulunduğu cep yakan bir fiyatla çıkış yapan gözlerden kaçmadı.

PSVR2 Horizon Call of the Mountain, 19 bin TL civarlarında bir fiyata satışa sunuldu

Üçüncü taraf yapısını incelediğimizde, yeni gerçeklik sanal başlığının daha pahalı bir versiyonu olan PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain paketinin satılmaya başladığını görüyoruz. Fiyata hizmet ise başlığın 19.299 TL yakınına sahip olması dikkat çekiyor. Bu paketin yurt dışı fiyatı ise 599 dolardı.

PS5’in fiyatının minimum 15 bin civarlarında olduğu görülüyor, PSVR2’nin konsolundan daha pahalı olduğunu görüyoruz. ABD’de 549 satıcı tarafından satılan standart PSVR2 ise üçüncü taraf satıcılarda yer alıyor. Ancak Horizon Call of the Mountain paketinin fiyatına göre standart pakete benzer bir şekilde yüksek bir ücretle çıkışını tahmin edebileceğiz.

PSVR2 özellikleri

Bir önceki nesilden çok daha iyi özelliklerle gelen yeni başlık, 110 derece görüş alanına sahip. Cihaz, 90 veya 120 Hz yenileme hızı oranı sunan iki adet 2000×2040 4K HDR Oled ekranla birlikte de geliyor. Göz takibi için yer alan dört adet kamera da PSVR2’de yer alıyor.

Bunların dışında dokunsal geri bildirim, uyarılabilir tetikler, hassas takip ve parmak dokunuşu algılama, PSVR2’nin kontrol cihazında bulunuyor. Kontrolcüdeki özelilkler, oyunlardaki etkileşiminizi çok daha gerçekçi hale getiriyor. Gözlüğün tüm detaylarına buradan ulaşım.

İLGİLİ HABER

PlayStation 5 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Discord Sesli Sohbet, 1440P bilgisayar Ekranı Yenileme Desteği ve sunucu

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.