e
sv

Pokemon Scarlet ve Violet DLC duyurusu geldi Bu yıl, yeni içeriklere doyacağız.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bu yılın ilerleyen zamanlarında Pokemon Scarlet ve Violet iki set DLC alacak. The Hidden Treasure of Area Zero bugün Pokemon Presents’ta Pokémon Şirketi tarafından açıklandı. Yeni DLC’nin yayınıyla, Paldea bölgesini kapsayan bazı gizemler açıklığa kavuşacak. Buna, bölgenin önemli bir özelliği olan Terastalizasyon fenomenine fayda sağlayan Efsanevi Pokemon da dahil. Teal Maske ilk kabul etmek için, Indigo Disk ise ikinci benimsenmek için kullanılacak. Ogerpon ve Terapagos iki yeni Efsanevi Pokémon’un isimleri olacak.

Sitemizde, gerçekten size faydalı izlenimler üzerine çok fazla yazı var. biri, en iyi kedi oyunları yazımız. Bu yazımızda, sizin için 10 oyun yaşadıklarını ve bunları açıkladık. Kediler dahil Stray dışında oyun aramak, işte size fırsat. sonra, En iyi dövüş oyunları yazımız var. Bu yazı da, 25 adet dövüş oyunu kullandıkları ve bunları özetca anlattık. Siz de, zevkinize göre bir dövüş oyununa başlayabilirsiniz. sonra, En iyi platform oyunları yazımız var. Bu yazımızda da, sizin için platformer türü oyunları inceledik ve listeledik. Elbette, her zamanki gibi bir de bu oyunları detaylandırdık. Pokemon Scarlet ve Violet DLC duyurusu yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Suicune ve Virizion’un Paradox versiyonlarının Scarlet Book veya Violet Book’ta yayınlanan koruyucuları ve oyunun mitolojisinde geçen üçüncü bir Efsanevi Pokemon ile Pokemon Scarlet ve Violet için DLC ana hikayesi geçerken. Paldea bölgesindeki diğer ipuçları ve sorular cevapsız kaldı. Ek DLC’ye daha fazla işaret koydu. Indigo Disc ve Teal Mask 2023’ün ikinci yarısında ortaya çıkacak. Pokemon Scarlet ve Violet DLC duyurusu bir yana, şimdi size başka tavsiyelerimiz var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.