e
sv

Portal RTX sistem gereksinimleri Ultra ayar can yakıyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Portal RTX sistem gereksinimleri

NVIDIA’nın Portal RTX’i için Resmi Ray Tracing PC sistem gereksinimleri duyuruldu. Şimdi vereceğimiz gereksinimlere göre bilgisayar oyuncularının ciddi ekipmanlara ihtiyacı olacak. NVIDIA, 1080p/Yüksek Ayarlarda saniyede 60 kare hızında oyun oynamak için DLSS 2’ye sahip bir NVIDIA GeForce RTX 3080 kullanılmasını önerir. Yeşil ekip, 4K/Ultra Ayarları için DLSS 3 özellikli bir NVIDIA GeForce RTX 4080 öneriyor. Sistem gereksinimleri listelerini yazımızın alt kısmında paylaştık. Ama ondan önce hep birlikte bir göz atacağız.

“RTX ile Portal, Valve’ın klasik oyununu inanılmaz ayrıntılar, gerçekçilik ve sürükleyicilikle yeniden hayal etmek için yeni, hızlı GeForce RTX 40 Serisi grafik kartlarımızın yeteneklerinden yararlanıyor. Sisteminizi GeForce RTX 4090 veya GeForce RTX 4080 ile donatın,” dedi NVIDIA ekibi yaklaşan Portal RTX hakkında. RTX ile Portal’ı en iyi şekilde, maksimum ayarlarla 4K’da 60 FPS’nin üzerinde deneyimlemek için yükseltme yapın. RTX’li Portal’ın çıkmasını beklerken, DLSS ve RTX tüm GeForce RTX kullanıcılarına daha hızlı performans ve daha iyi deneyimler sunuyor. Yeni teknolojiler ekleyen en yeni oyunlara da göz atmayı unutmayın.” Ayrıca şu açıklamayı da paylaştı: Portal Sistem gereksinimleri bilgilerini verdiğimiz RTX, 8 Aralık 2022 tarihinde kapılarını bizlere açacak.

Elbette Portal RTX sistem gereksinimleri dışında da önerilerimiz var. Şimdi, Callisto Protokolü sistem gereksinimleri Yazımıza göz atmanızı öneririz. Dahası, Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri Makalemiz de faydalı olacaktır. Ayrıca, RDR 2 sistem gereksinimleri yazımızı öneriyoruz.

Kısa oynanışı ve sınırlı konusu nedeniyle eleştirilen Portal, 2007 yılının en yenilikçi video oyunlarından biri oldu. Yenilikçi olması, farklı oynanışa sahip olması ve komik şakalarla dolu kasvetli bir hikayesi olması nedeniyle övgüler aldı. Ellen McLain’in İngilizce versiyonunda seslendirdiği GLaDOS, benzersiz animasyonuyla övgüler alırken, Jonathan Coulton’un oyun için özel olarak yazdığı genel şarkı “Still Alive” da yaratıcılığı ve komedisiyle övgü topladı. Portal’ın şimdiye kadar yaratılmış en iyi video oyunlarından biri olduğu sıklıkla söylenir. Oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana dört milyondan fazla kopyası satıldı (Steam indirme satışları hariç). Bu, peluş Companion Cube’lar ve portal silahının ve pastasının hayran yapımı kopyaları gibi resmi Valve ürünlerinin yaratılmasına yol açtı.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.