e
sv

PS Plus üyeleri için bedava olacak Haziran 2021 oyunları açıklandı Bu ay Sony, PS Plus üyeliğine sahip oyuncuları için güzel bir sürpriz yaptı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

PS Plus üyeleri için ücretsiz

PS Plus üyeleri için her ay farklı oyunlar özgür İndirebilecekleri kampanyada bu ay oyuncuları güzel bir sürpriz bekliyor. PS Plus üyeleri, o ay için seçilen oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebiliyor ve üyelikleri devam ettiği sürece ekledikleri oyunlara erişebiliyor. Günümüzde oyun fiyatlarının inanılmaz artmasıyla birlikte bu gibi kampanyalar oyunculara büyük bir teselli veriyor. PS Plus, bu Haziran 2021’de oyuncuları memnun etmeye çalışıyor gibi görünüyor.

Son olarak 2020’nin Star Wars Squadrons’u bu ay Plus üyelerine ücretsiz olacak. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynanabilen oyunun hikaye modu, yaklaşık sekiz saatlik bir oynanış süresi vaat ediyor. Aynı zamanda Sanal Gerçeklik Desteği de bulunan oyun, çıktığı yıl en iyi VR/AR kategorisinde aday gösterildi. Eğer PS Plus üyesiyseniz ve oyunun desteklediği bir VR gözlüğünüz varsa bu kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fırsat. Ayrıca Battlefield 5, Stranded Deep ve Wreckfest Drive Hard da var. Son Öl. Ücretsiz indirme süresi 31 Mayıs 2021’de sona erecek.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.