e
sv

Red Dead Redemption 2 inceleme Red Dead Redemption 2'ye aşık olmamak mümkün değil!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

O büyük güne geldik. Son olarak Red Dead Redemption 2 ile karşı karşıyayız. Bize harika deneyimler sunmaya hazırlandığına emin olduğumuz o yapım nihayet elimizde. Bu Red Dead Redemption 2 inceleme yazımızda yaşadıklarımızdan bahsedeceğiz. Ayrıca belirtmemiz gereken önemli bir nokta var. Red Dead Redemption 2 inceleme yazımız oyuna yeni başlayanlar için herhangi bir sürpriz içermediğinden endişelenmenize gerek yok.

Bilirsiniz, oyunlarda genel olarak müzik değiştiğinde, büyük bir kurşun ya da can ganimeti ile karşılaştığınızda sizi bir şey selamlayacak anlamına mı geliyor? Red Dead Redemption 2 bu konuda bambaşka bir atmosfere sahip. Başınıza ne geleceğini ve ne zaman geleceğini tahmin edemezsiniz. İnsanlar ve hayvanlar senin gelmeni beklemiyor. Olaylar sahnelenmiş gibi değil. Her şey normal hayatta nasılsa öyle oluyor.

Red Dead Redemption 2 incelemesi

Dürüst olmak gerekirse Red Dead Redemption 2’nin dünyası, Rockstar ekibinin bugüne kadarki en iyi sanal dünyasıdır. Oyunda bunlardan 200’den fazlası var ve her birinin kendine has davranışları var. Oyunun sonunda bile yeni şeyler görebiliyorsunuz. Oyun içi müziğin dünyayla muhteşem birleşimi büyüleyici. Arthur Morgan’ın hikayesi de çok güzel anlatılmış. 40-50 saatten fazla oynamış olsanız bile yanınızdaki kişiyle konuşurken Arthur Morgan hakkında daha önce hiç duymadığınız bilgiler duyabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 oynarken at üzerinde çok fazla koşmanız gerekiyor ancak bu sizi çok fazla yormuyor. Zaten yorucu olursa hızlı seyahat seçeneğiniz de var. Leadergamer’da paylaştığımız rehberde bu konu hakkında detaylı açıklamalar yapmıştık. Oyunun renkli ve hareketli dünyasını keşfetmek istiyorsanız bunu yapabilirsiniz. İsterseniz misyonunuza ve hedefinize en kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2’nin dünyası da oyunda ilerledikçe değişiyor. Binalar yanıyor, evler inşa ediliyor, insanlar ölüyor, insanlar grubunuza katılıyor, hatta kampınız ilerledikçe tüm şehirler kapılarını sıkıca kapatıyor. İster karlı tepelerde, ister bataklıkta, ister vahşi ormanlarda saklanın, ister kömür madenciliği yapılan bir şehirde olun, dünya sürekli değişiyor ve bu değişimi canlı bir şekilde hissediyorsunuz. Red Dead Redemption 2 dünyasının her köşesi ince detaylarla dolu ve her detay sizi büyülemeyi başarıyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.