e
sv

Redmi Watch 3 ve Redmi Band 2 Uygun Fiyatlarıyla Tanıtıldı: İşte Özellikleri

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Redmi, bugün gerçekleştirme etkinliğiyle yeni akıllı saat ve akıllı bilekliğini sergiliyor. Sırasıyla Redmi Watch 3 ve Redmi Band 2 isimlerine sahip olan bu cihazlar, özellikleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekti.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt markası Redmi, bugün devam eden bir etkinlikle K sonunda en yeni üyeleri K60’ı duyurmuştu. Dostu bütçe cihazları sunmasıyla de oldukça popüler olan şirket, buna ek olarak iki cihazı daha fazla anlatıyor.

redmi, ‘Redmi Bandı 2′ İsmi verilen giriş seviyesi akıllı bilekliği ve yeni akıllı saat 3’ü izle bizlerle buluşturdu. Her iki cihazın da özellikleriyle gelirken oldukça uygun fiyatlara sahip. Gelin hep beraber Redmi Band ve Redmi Watch 3’e detaylı bir şekilde göz atalım.,

redmi izle 3

Watch 2’nin yerini alacak akıllı saat Redmi Watch 3, 1,75 inçlik AMOLED ekranla birlikte geliyor. Ekran gövde bilgisayarları %75’e vardığı aktarılan cihaz 600 nit maksimum parlaklığa da sahip olduğu söyleniyor. 60 Hz yenileme Hız ve 390 x 450 pikselle ekran güvencesinin önemli ölçüde yükseltildiği de şirket tarafından vurgulanıyor.

Çeşitli temalarda 200’den fazla özel saat yüzü içeren Redmi Watch 3, taşınabilir kayışyla ve 37 gram iletim olmasıyla rahat ve bilgisayarlı bir kullanım sunmayı amaçlıyor. Buna ek olarak Bluetooth aramaları için dahili bir mikrofon ve hoparlör de içerirken 24 saat SOS işlevine sahip. Herhangi bir tehlikeyle karşılaşan kullanıcılar, yan düğmeye üç kez basarak acil durum araması yapabilirler.

akıllı saat, 121’den fazla spor modu 24 saat kalp atış hızı, kalori, kandaki oksijen doygunluğu (SpO2), nefes alma ve daha birçok önemli konuyu takip edebilmesiyle de sağlık konusunda öne çıkıyor. 5 ATM su geçirmezlik, NFC, sesli kontrol gibi büyümede sahip olan Watch 3’ün Android 6 ve iOS 12 sonrasındaki cihazlarla uyumlu olduğunu ekleyelim. Pil konusuna gelecek olursak yeni akıllı saat, 289 mAh bataryaya sahip. Şirket, batarya ömrünün 12 gün oldu ifade ediyor.

Redmi Watch 3 fiyatı

Çin’de çıkış yapan Redmi Watch 3, siyah ve beyaz seçenekleriyle satışa sunuldu. Akıllı saatin fiyatı ise 499 yuan; Yani 71 dolar olarak açıklandı. Cihazın küresel olarak ne zaman geleceği konusunda ise bir bilgi paylaşılmadı.

redmi bant 2

Giriş seviyesi akıllı bileklik olan Redmi Band 2, bir önceki nesle göre daha da iyileştirilmiş bir güce sahip. Cihaz, 1,47 inçlik TFT LCD kare ekranla geliyor. Bu da selefinden %76 daha büyük bir ekrana sahip olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca karmaşık ekran ve 450 nit maksimum parlaklığın da getirin ekleyelim. Akıllı bileklik, 9,9 mm ince gövde, 30’dan fazla spor modu, 5 ATM suya dayanıklılık derece gibi özellikler de bünyesinde bulunuyor.

Bluetooth 5.1 ile gelen Redmi Band 2, sağlık konusunda da iddialı. İnce bir döküme sahip olması nedeniyle fonksiyonel bir düğmeye sahip olmayan cihaz, SpO2 koruması ve kalp atış hızı sürekli olarak takip edebiliyor. 14 güne kadar dayanabilen 210 mAh bataryayla geldiği noktada bileklik, 100’den fazla saat yüzü, telefon bulma, müzik kontrolü, alarm, uzaktan kamera kontrolü ve daha birçok kullanışlı özelliğe sahip. Android ve iOS 12 sonrasında ile çalışan Redmi Band 2’nin 14,9 gram ağırlığında olduğunu da ekleyelim.

Redmi Band 2 fiyatı

Redmi Band 2, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Çin’de satışa çıktı. Çeşitli renk bağlantılarının da uzantısını söyleyen şirket, akıllı bilekliğin fiyatını ise 159 yuan; Yani 23 dolar olarak açıkladı

İLGİLİ HABER

Fiyatıyla Yüz Gülümseten Xiaomi Redmi K60 Serisi Tanıtıldı

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.