e
sv

Reklamsız YouTube videoları nasıl izlenir? Android ve PC üzerinde reklamsız YouTube videoları izlemek çok kolay.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

YouTube videoları reklamsız nasıl izlenir?

Bildiğiniz gibi günümüzün açık ara en çok kullanılan video izleme platformu olan YouTube, izleyicilere çok fazla reklam izlettiriyor ve bu durum tamamen can sıkıcı olabiliyor. YouTube reklamları canınızı sıkıyorsa ve çözüm arıyorsanız reklamsız YouTube videolarını nasıl izleyeceğinizi anlatan bu rehber artık size yardımcı olmaya başlayacaktır. Üstelik bu rehber yazımızda sizlere sunacağımız çözümler arasında YouTube videolarını reklamsız izlemeye yönelik uygulamalar da yer alıyor. Elbette tek tavsiyemiz bunlar olmayacak. Neyse isterseniz yavaş yavaş konuya girelim.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazınızda YouTube videolarını reklamsız izlemeniz kesinlikle mümkün. Artık Kiwi Tarayıcısını Play Store uygulaması aracılığıyla indirip yükleyebilirsiniz. Çünkü uygulamanın özellikleri arasında Reklam ve Pop-Up Engelleyici de yer alıyor. İsim derken reklamları kastediyoruz. Ancak Pop-Up derken aniden açılan yan sayfaları kastediyoruz. Kiwi Tarayıcı, açtığınız sayfa dışında o sayfanın açtığı diğer sayfa ve pencereleri engeller. Böyle bir özelliğin doğrudan kurulu olarak gelmesi kesinlikle harika bir özellik. Ayrıca birçok eklentiyi de destekler, böylece dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

YouTube Premium elbette bir uygulama değil. Aksine YouTube platformunun ücretli bir özelliğidir. Bu özellik sayesinde daha sonra izlemek istediğiniz videoları telefonunuza indirebilirsiniz. Ayrıca tüm videoları tamamen ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Üstelik YouTube Music Premium da kullanımınıza sunuluyor. Aslında bu özellik sayesinde YouTube’da istediğiniz her şeye sahip olabilirsiniz.

Önerilen diğer uygulamalarımız gibi SkyTube uygulaması da ücretsiz ve sınırsız bir YouTube deneyimi sunar. SkyTube Android işletim sistemini desteklemektedir. Açık kaynak kodlu ve hatta ücretsiz bir uygulamadır. SkyTube uygulaması ile izlediklerinizi veya daha sonra izlemek istediklerinizi izleyebilirsiniz. YouTube videolarını indirinYapabilirsiniz. Daha sonra tekrar izlemek istediğiniz videolar varsa bunları telefonunuza kaydedebilirsiniz. SkyTube’un ayrıca video engelleme özelliği de vardır. Bu sayede çocuklarınızın ne izleyeceğine siz karar verebilirsiniz.

Şu anda bir YouTube Premium Bu dönemde böyle bir seçenek varken ve fiyat etiketleri de oldukça uygunken, bu da tam olarak en çok tavsiye edeceğimiz özellik. Öğrenciler için 9,99 TL, bireyler için 16,99 TL. YouTube videolarını bu fiyatlara tamamen reklamsız izleyebilmek kesinlikle büyük bir avantaj. Üstelik ekstra bir program kurmanıza ya da herhangi bir mod kurmanıza gerek yok. Ayrıca YouTube Music Premium özelliğine de sahip olursunuz.

uYouPlus uygulaması aynı zamanda uYou+ olarak da bilinir. uYouPlus, Android YouTube uygulaması için bir mod eklentisidir. Bu mod sayesinde artık YouTube uygulamasında eksik olan özelliklere sahip olabilirsiniz. Video indirme, videoları arka planda oynatma, reklamları engelleme ve daha birçok özelliği ile kesinlikle büyüleyici bir uygulamadır. Özellikle arka planda video izleyebilme özelliği gerçekten çok iyi. Denemek isterseniz uYouPlus da diğer uygulamalar gibi sizi pişman etmeyecektir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.