e
sv

Resident Evil 3 Remake hakkında önemli ve yeni bilgiler ortaya çıktı New Game+, zorluk ayarları, oynanış süresi ve daha fazlası hakkında yeni bilgiler var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Resident Evil 3 Yeniden Yapım bilgileri

Resident Evil 3 Remake neredeyse çıkıyor, sayılı günlerimiz kaldı ancak yeni bilgiler çıktıkça oyunu hala yakından takip ediyoruz. heyecanlanıyoruz. Bu haberimizde sizlere aktaracağımız bilgiler, oyunu sabırsızlıkla bekleyen oyuncuların en sık sorduğu soruların cevabını verecektir.

ResetEra’da paylaşılan bir gönderide, oyunun 19 Mart 2020’de yayınlanan demo sürümünde oynamalar yapıldığı belirtildi. Bu sayede çok daha önemli bilgilere ulaşıldı. Elbette bu bilgilerin çoğu oyunun sürprizini bozacak. Ancak en çok merak edilenlerden bahsedebiliriz.

Verdiğimiz bilgiler sizi heyecanlandırmayı başardıysa, Resident Evil 3 Remake 3 Nisan 2020 tarihinde oyuncularla buluşacak. O zamana kadar Resident Evil 3 Remake ile ilgili yeni şeyler gelirse sizlerle paylaşacağız!

Son olarak verilen bilgilere göre oyun yaklaşık 5 saat sürecek. Tabii ki, acele edip bulmacalarla uğraşmadan bitirirseniz durum muhtemelen böyle olacaktır. Yani biraz daha uzun sürmesi muhtemel.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.