e
sv

Resident Evil Village hakkında yepyeni detaylar duyuruldu 25. yıl şerefine Resident Evil Re Verse hakkında da önemli bilgiler verildi.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Resident Evil Village ile ilgili yepyeni detaylar açıklandı

Capcom’un merakla beklenen hayatta kalma korku oyunu Resident Evil, 25. yıl dönümüyle büyük bir dönüm noktasına ulaştı ve bunun şerefine, Resident Evil Village ve Resident Evil Re Verse hakkında yeni detaylar açıklandı. Yıllar geçtikçe popüler dizi 107 milyonun üzerinde satış rakamına ulaştı. oyunların en ikonik karakterlerini ve oyun sistemlerini tanıttı ve oyunların ötesine geçerek eğlencenin temel taşı haline geldi. Oyun serisinin bir sonraki merakla beklenen versiyonu 7 Mayıs 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, dünya çapında Xbox One, Steam ve Stadia’da yayınlanacak olan Resident Evil Village ile çok yakında geliyor. Lansman öncesinde Capcom, yeni bir Resident Evil Showcase dijital etkinliğinin Nisan ayında geleceğini doğruladı ve yaklaşan çok oyunculu Resident Evil Re:Verse için açık beta testinin ayrıntılarını duyurdu.

Resident Evil Village için ön siparişler artık mevcut; tüm platformlar için dijital Standart ve Deluxe Sürüm seçeneklerinin yanı sıra konsol oyuncuları için fiziksel bir Standart ve Koleksiyoncu Sürümü de mevcut. Digital Deluxe Edition, temel oyunu ve Samurai Edge silahı, Resident Evil 7 biyolojik tehlikeden ilham alan görüntü alanı filtresi, kayıt cihazı kaydetme noktası seçeneği ve daha fazlasını içeren ek oyun içi içeriklerden oluşan bir dijital Travma Paketi içerir. Fiziksel Koleksiyoncu Sürümü, Deluxe Sürüm içeriğin ayrıca franchise emektarı Chris Redfield’ın çarpıcı bir heykeli, bir SteelBook kutusu, sanat kitabı, köyün kumaş haritası ve önemli sanat eserlerini gösteren bir A4 baskı. Resident Evil Village, PlayStation 4’ten dijital PlayStation 5 sürümüne ve Xbox Series X | S ve Xbox One konsolları için Akıllı Teslimatı destekleyecektir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.