e
sv

Ryan Reynolds Deadpool filmiyle ilgili ipucu veren fotoğraf paylaştı Ryan Reynolds umarız ki yeni filmle ilgili ipuçlarına devam eder.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ryan Reynolds'tan Deadpool tüyosu

Ryan Reynolds, Instagram paylaşımıyla Deadpool filmine dair ipuçları veriyor. Oyuncu, Instagram hikayesinde bir çantadan çıkan kendine özgü kırmızı ve siyah maskenin fotoğrafını yayınlayarak Deadpool 3’te başrol oynayacağının sinyalini verdi. Ryan Reynolds şu ana kadar Deadpool ve Deadpool 2’de baş karakter olarak rol aldı. filmler çok çılgın ve Eğlenceliydi. Deadpool 3’ün de diğer filmleri gibi olacağını düşünen hayranlar, şimdiden heyecanla filmin çıkış tarihini bekliyor.

Marvel Studios, Loki ve Hawkeye gibi dizilerin yeni bölümleri ile Black Panther, Wakanda Forever ve The Marvels gibi filmlerin yeni bölümleri 2023 yılına kadar yapılacaklar listesinde. Ayrıca 2023 kadrosunda Ant-Man and the Wasp da yer alıyor. Quantumania ve Galaksinin Koruyucuları Vol. 3 tanesi şu anda onaylanmış filmler olarak listeleniyor. Ayrıca planlanan takvimin Sonbahar bölümünü isimsiz iki film dolduruyor. Hızla ilerleyen bu projeler Deadpool 3’ün çıkma ihtimalini daha da azaltıyor. Bu arada ekranlarımıza gelecek bir sonraki MCU projesi ise 9 Haziran 2021’de Disney Plus’a gelecek olan Loki olacak. Uzun zamandır beklenen ve bir ay sonra 9 Temmuz’da beyazperdede gösterime giren Black Widow filmiyle devam ediyor. , 2021. irade.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.