e
sv

Sabotaj Sistem Gereksinimleri (2023) – Kaç GB? Hes Games'in Tactic Force'dan sonra oyun piyasasına yeni sürmüş olduğu yerli MMOFPS oyunu Sabotaj sistem gereksinimleri açıklandı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sabotaj Sistem Gereksinimleri (2022) - Kaç GB?

O Oyunları‘içinde Taktik KuvvetSonrasında oyun pazarına yeni çıkan yerli MMOFPS oyunu Sabotaj sistem gereksinimleri duyurdu. Bu yazımızda oyunun sistem gereksinimlerini bulabilirsiniz. Oldukça düşük sistem gereksinimleri gerektiren oyunu indirip oynayarak destek olabilirsiniz. Şimdi “Sabotaj kaç GB?” gibi sorularınızı cevaplayacağımız kısma geçelim.

Daha sonra ekran kartına baktığımızda minimum Intel HD 4000 dahili modelini görüyoruz. Önerildi Sabotaj sistem gereksinimleri Yan tarafta ise NVIDIA GeForce GT 730 modeli yer alıyor. Hatta en üst seviyede NVIDIA GeForce GTX 960 modeli gerekiyor. Daha sonra RAM gereksinimleri gelir. Burada minimum olarak 4 GB RAM gerektiğini görüyoruz. Ancak önerilen ve en yüksek listede 8 GB RAM’i görüyoruz. Elbette depolama alanı gereksinimi her 3 kategoride de aynı yani 10 GB.

Şimdi oyunun sistem gereksinimlerine bir göz atalım. İşletim sistemine gelince, her 3 kategoride de mutlaka Windows 7 veya 8.1 veya 10 64-Bit gereklidir. İşlemci konusunda en azından Intel Core i3-4150 modeline ihtiyacımız var. Bu da işlemciyle ilgili herhangi bir sorun yaşamayacağımız anlamına geliyor. Çünkü oyunun önerilen ve en yüksek gereksinimlerinde Intel Core i5-4460 modeli gerekiyor.

Eğer yukarıda bahsettiğimiz sisteme sahipseniz oyunu çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Hatta ayarları düşürmeden en yüksek ayarlara bile getirebilirsiniz. Çünkü güç sizin elinizde.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.