e
sv

Samsung’dan Akıllı Gözlük ve Akıllı Yüzük Geliyor: İsimleri Ortaya Çıktı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne iki farklı marka başvurusunda bulundu. Bu markalar ‘Galaxy Glass’ ve ‘Samsung Galaxy Ring’ oldu. Görünen o ki Samsung, akıllı gözlük ve akıllı yüzük birimleri çok yakın çevresini çıkaracak.

Sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin günlük yaşamımıza yerleşmesi için dev teknoloji kuruluşunun hareketini beklemeye devam ediyoruz. Bu konuda özellikle Apple’ın üzerinde olmaya devam ederken, bugün Samsung’dan da büyük haberler geldi.

Samsung, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne ‘Galaksi Gözlükleri‘ adlı marka için başvuruda bulundu. Halkın canlı takip edebileceği şekilde başlayan başvuru ayrıntılarında şirketin yakın zamanda sanal gerçeklik gözlüğü çıkarabileceğini gösteren ayrıntılar da yer aldı.

Samsung’un sanal gerçeklik göstergesi Galaxy Gözlükleri için yaptığı başvuru:

samsung galaksi gözlük

27 Şubat tarihli başvuruda Galaksi Gözlükleri markasının sanal gerçeklik başlığı kategorilerini kapsadığı belirtildi. Başvuru, doğrudan Güney Kore merkezli Samsung Electronics Co., Ltd. tarafından yapıldı. Başvuru onayı onaylanmadı.

Peki, bu gözlük nasıl bir şey olacak?

Bu soruyu cevaplamak henüz mümkün değil. Zira Samsung, versiyonunu bir ürün için değil, bir marka için yaptı. Sanal/artırılmış gerçeklik gözlükleri ise bu marka altında sürülecek. O gözlük veya gözlüklere dair mevcut hiçbir detay yok.

Ama her şey gözlükle sınırlı değil: Akıllı yüzükler de olabilir

samsung galaksi gözlük

Samsung, Galaxy Glass markasının yanı sıra’Galaksi Yüzük‘ markası için de marka sorumluluğunda bulundu. Markanın yüzüğü giyilebilir akıllı cihaz kategorilerini kapsayacağı belirtildi.

Glass’ın karşıt Ring markası içinde piyasaya sürülecek ürünler için bazı ipuçları da yer aldı. Samsung, akıllı yüzüğün sağlık, fitness ve uykuyla ilgili verileri takip, ölçümleyeceği, gözlemleyeceği ifade etti. Bu başvuru da henüz onaylanmadı.

İLGİLİ HABER

Meta, Sanal Gerçeklik Ortamındaki Nesnelere ” Dokunulmasını ” Sağlayacak Özelliğini Duyurdu [Video]

:
https://9to5google.com/2023/03/02/samsung-galaxy-glasses-headset-galaxy-ring/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.