e
sv

SenpAI League of Legends oyuncularının aradığı desteği sunuyor SenpAI, League of Legends oyuncularına hizmet vermeye hazır.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

SenpAI Efsaneler Ligi

SenpAI, oyuncuların ihtiyaç duyduğu desteği vermek için bizimle birlikte. Son yıllarda oyun sektörünün gelişmesiyle birlikte espor pazarı da inanılmaz bir ivme kazandı. Dünyanın en büyük markaları, spor kulüpleri ve oyun şirketleri, oyuncu kitlelerine ulaşmak için espor yatırımlarını çok önemli görüyor. Espor pazarının büyümesiyle orantılı olarak dünyanın her yerindeki oyuncular, sınırlarını zorlayarak ve kendilerini geliştirerek profesyonel espor oyunculuğunu kariyer olarak edinmeye çalışıyor.

SenpAI, dünya çapında başarılı olma hedefiyle Türk mühendisler tarafından geliştirilen Yapay Zeka tabanlı bir espor platformudur. SenpAI, rekabetçi oyunlarda espor deneyimini artırmayı ve oyuncuların kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Oyuncular, oynadıkları her oyun sonrasında eksik kaldıkları konuları, yaptıkları hataları ve geliştirebilecekleri alanları SenpAI platformunda yazılı ve video formatında bulabiliyorlar. SenpAI, milyonlarca profesyonel espor oyuncusunun en güncel maçlarını yapay zeka ile analiz ederek her kullanıcıya özel önerilerde bulunuyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.