e
sv

Sherlock Holmes The Awakened sistem gereksinimleri İçimizi rahatlatan bir liste olmuş.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sherlock Holmes hayranlarının merakla beklediği Sherlock Holmes The Awakened, yolda. devamında, Sherlock Holmes The Awakened sistem detayları ortaya çıktı. Biz de, bu rehber yazımızda, bu bilgileri sizlerle paylaşacağız. Tabii, bu sayede, “Sherlock Holmes The Awakened kaç GB?” soruya da yanıt vermek zorunda değilsiniz. Her zamanki gibi, önceden sistem özelliklerine bir göz gezdireceğiz. Sonra da, listelerimizi sizlerle paylaşacağız. Dilerseniz, direkt olarak listelerimize katılabilirsiniz.

Sitemizde, gerçekten size faydalı izlenimler üzerine çok fazla yazı var. biri, en iyi kedi oyunları yazımız. Bu yazımızda, sizin için 10 oyun yaşadıklarını ve bunları açıkladık. Kediler dahil Stray dışında oyun aramak, işte size fırsat. sonra, En iyi dövüş oyunları yazımız var. Bu yazı da, 25 adet dövüş oyunu kullandıkları ve bunları özetca anlattık. Siz de, zevkinize göre bir dövüş oyununa başlayabilirsiniz. sonra, En iyi platform oyunları yazımız var. Bu yazımızda da, sizin için platformer türü oyunları inceledik ve listeledik. Elbette, her zamanki gibi bir de bu oyunları detaylandırdık. Sherlock Holmes The Awakened sistem gereksinimleri yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Yazımız içinde önce incelemiş olduğumuz listemiz bu kadardı. Fekat, kitaplar farklı yazılar da mevcut. Şimdi, size bir de diğer yazılarımızdan bahsedeceğiz. Hazır konumuz sistem gereksinimleri olurken, başka sistem özelliklerinden bahsedelim. Bir kere, GTA 5 sistem gereksinimleri yazımız var, siz bekleyenler. Çıktığı bu yana efsanesini koruyan bir yapım söz konusu. Bakmak için diye düşünüyoruz. sonra, Battlefield 1 sistem gereksinimleri rehber yazımız var. Burada da, yine hala çok fazla oynadığımız bir oyun var. Ancak, tabii ki bu yazımızda paylaşacağımız tavsiyeler bu kadar değil.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.