e
sv

Sızan GTA 6 ekran görüntüsü harita büyüklüğünü gösteriyor Harita, cidden devasa olacak gibi duruyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sızdırılan bir GTA 6 ekran görüntüsü, oyun haritası olarak ne kadar büyük sonuçlar ortaya koyuyor. Bir sonraki Grand Theft Auto oyununun çalıştırıldığı Rockstar Games tarafından açıklanmadı. Ancak güvenilir yerlerden gelen araştırmalar ve geçen yıl oyununun çok erken bir versiyonunun internete sızması sayesinde Vice City’de, diğer adıyla Miami’de ve Florida’nın çevre bölgelerinde bulunuyorlar. Oyunun sınırlarının bir sonucu olarak, son derece ham oynanışa şiddetli bakışlar da dahil olmak üzere oyunla ilgili muazzam medya da sızdı. Bu video ve ekran görüntüsü yakın zamanda gün ışığına çıktı ve oradan ayrıldı. İki ana karakterden yönetici, Vice City şehir merkezinin uzaktaki bir ekran görüntüsü, sızan medyanın gün yüzüne çıkan en son parçası. Görüntü ayrıca, daha önce de olaylar gibi, oyun oynama ne kadar büyük eşyanü sergilediği için yeniden ortaya çıktı.

O zamandan beri GTA 6 reddit Sayfada ortaya çıkan sızdırılmış görüntü, oyunun iki kahramanından biri, bölgenin yoğun dış ortamı göz önündeki önlerinde Vice City’nin bir bölümü gibi duran bir yerde gezinirken gösteriliyor. Bununla birlikte, Vice City’nin şehir merkezi uzakta görülebiliyor. Reddit gönderisinin de nakliyesi gibi, GTA 5’te Los Santos şehir merkezinden bu kadar uzaktaymış gibisiniz, metropol dışında olacağınız. Bunun anlamı, Vice City’nin kesinlikle devasa bir yer olduğudur.

Sitemizde, gerçekten size faydalı izlenimler üzerine çok fazla yazı var. biri, en iyi kedi oyunları yazımız. Bu yazımızda, sizin için 10 oyun yaşadıklarını ve bunları açıkladık. Kediler dahil Stray dışında oyun aramak, işte size fırsat. sonra, En iyi dövüş oyunları yazımız var. Bu yazı da, 25 adet dövüş oyunu kullandıkları ve bunları özetca anlattık. Siz de, zevkinize göre bir dövüş oyununa başlayabilirsiniz. sonra, En iyi platform oyunları yazımız var. Bu yazımızda da, sizin için platformer türü oyunları inceledik ve listeledik. Elbette, her zamanki gibi bir de bu oyunları detaylandırdık. Sızan GTA 6 ekran görüntüsü ve haritanın geleceği yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Önce, Resident Evil 4 Remake en iyi silahlar yazımızı önerelim. sonra, Resident Evil 4 Remake bütün silahlar rehber yazımız var. Bu rehberimizde, bütün silahları listeledik. Şimdi, Resident Evil 4 Remake envanter alanı nasıl artar soruya yanıt verdiğimizimiz yazımız var. sonra, Resident Evil 4 Remake içinde köpek nasıl kurtarılır yazımız sizleri bekliyor. Daha sonra da, Resident Evil 4 Remake seslendirme sanatçıları listesi var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.