e
sv

Song of Horror inceleme Korku gibi korku.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Açıkçası uzun zamandır korku oyunu oynamadım. Bu benim için gerçekten çok iyi oldu. En iyi kısmı da şu ki standart Jumpscare’lerle dolu korku oyunlarından biri değil diyebilirim. Jumpscare olaylarından zaten nefret ediyorum. Song of Horror inceleme yazımın detaylarında elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım bu oyun bana birden fazla yapımı hatırlattı diyebilirim. Etkilerini görmek mümkün ama kesinlikle özgün bir evren olduğunun da altını çizebilirim. Neyse en kısa zamanda Song of Horror inceleme kısmına geçeyim, hepsini tek tek anlatacağım, sakin olun.

Ayrıca her karakterinizin farklı özelliklere ve hikayelere sahip olduğunun da altını çizmek gerekiyor. Örneğin, bir karakterde tütsü tarzı bir muma benzeyen bir şey var. Anladığım kadarıyla bu, karanlığın senden biraz daha uzak tutulmasına yardımcı oluyor. Mesela bir karakterin kaset çaları var ve karanlıktan saklanırken daha iyi sonuç almamızı ve daha kolay kaçmamızı sağlıyor. Karakterlerin çok küçük avantajları var.

Korku Şarkısı incelemesi

Perspektif açısından Alone in the Dark’ın daha önce bahsettiğim The New Nightmare ve Resident Evil 4’ten önceki oyunlara benzediğini söyleyebilirim. Bu bakış açısını gerçekten özledim. Oyundaki gölgelendirmeler ve ışıklandırmalar muhteşemin ötesindeydi, atmosfere doyamadım. Beni sürekli tetikte tutuyordu. Biraz korkak biriyim, sorun bu olabilir ama sonunda işimi gördü.

Korku Şarkısı incelemesi

Oyunda bulmacaları çözüyorsunuz. Bildiğiniz bulmaca. Genellikle karıştırılırlar. Song of Horror’ın bana göre tek eksik yanı tam da burası. Oyun aslında size ne yapacağınızı göstermiyor. En kolay şekilde bile görünmüyor. Çok takılıp kaldığım bir yerdi. Belki biraz aptalımdır, şimdi emin değilim… Çok kafa karıştırıcı bulduğum bu bulmacaları tek tek çözüyor ve daha da ilerliyorsunuz. Açıkçası oyunun bu açıdan zor olması hoşuma gitti. Çünkü çözdüğünüzde neşe duyarsınız. Çocukça bir sevinç. Başarılı olduğunuzu hissediyorsunuz. Bu çok güzel bir şey. Düşündüğümde oyunun elimizde olmaması o kadar da kötü bir şey gibi gelmedi.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.