e
sv

Sony Inzone H3 – H7

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bugünkü videomuzda Sony INZONE ailelerine ait H3, H7 ve H9 oyuncu kulakları inceleme ile karşınızdayız. SONY INZONE oyuncu kulaklığının özellikleri, ses performansı, tasarımı ve fiyatına dair yorumlarımız şimdi bu inceleme videosunda. Herkese iyi seyirler!

Hem PC hem de PlayStation 5 ile uyumlu olmasıyla öne çıkan bu üç kulaklık, birbirine bağlı tasarımsal erişim oldukça benzese de aralarındaki gürültü önleme ve malzeme kalitesi gibi farklılarda da bulunuyor. Ancak üç kulaklığın da rahat bir kullanımla söylemek mümkün. Üç kulaklıkta da aynı şekilde konumlandırılan ve otomatik olarak açılıp kapanan mikrofonlar bulunuyor. Bu mikrofonların çift yönlü olması sayesinde oyun sırasında sağlıklı bir şekilde iletişim kurabiliyorsunuz.

Sony INZONE H3 ses kalitesi ve teknik özellikleri

Daha fazla fiyat/performans vurguları diyebileceğimiz Sony INZONE H3, kablo olarak geliyor. 360 derece mekansal ses özelliği sayesinde oyun sırasında ses kasmanıza yardımcı oluyor.

Satın almak ve ayrıntılı bilgi için bu linke tıklayın.

Sony INZONE H7 ses kalitesi ve teknik özellikleri

Kablosuz olarak gelen H7 ise, batarya performansı açısından 40 saate kadar kullanım süresi sunuyor. 10 anlatım ile 1 saate kadar oyun oynayabileceğiniz bu kulaklığı şarj ederken da kullanabiliyorsunuz. Yine adresler H3 gibi 360 derece mekansal ses özelliği sayesinde ses kasmaya yardımcı oluyor.

Satın almak ve ayrıntılı bilgi için bu linke tıklayın.

Sony INZONE H9 ses kalitesi ve teknik özellikleri

Serinin amiral gemisi diyebileceğimiz H9 ise üzerinde bulunan ışıklandırmasıyla diğer iki kulaklıktan tasarımsal genişleme biraz ayrılıyor. Ses yalıtımı konusunda oldukça başarılı diyebileceğimiz Sony INZONE H9’un aktif gürültü önleme özelliği de bulunuyor. Kulaklık, ortam engelleme özelliği kapalı şekilde 32 adet kullanım bir ömür sunuyor. Aynı zamanda sahip olduğu ortam sesi modunu aktif ederek oyun oynama kapı zili veya telefon sesi gibi çevre seslerini de duyabiliyorsunuz. Bir oyuncu kulaklığı olan H9’un müzik performansı da yeterli seviyede.

Satın almak ve ayrıntılı bilgi için bu linke tıklayın.

Öte yandan, Sony’nin PC kullanım uygulamaları INZONEHub sayesinde sizin sesinizi, ekip kurulum sesini ya da çevre sesini gibi ayarlıyorlar da yapabiliyorsunuz.

Peki siz bu kulaklıkları nasıl buldunuz, hangisini tercih edeceksiniz? incelemeye dair fikir ve görüşlerinizi yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.