e
sv

ST ne demek – Snapchat ST anlamı nedir? Birçok soruya daha yanıt getirdik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İnternet hala popüler bir uygulama olan Snapchat, giriş çok fazla özelliği ile hizmet veriyor. Bu nedenle, programın kullanımlarını bilmediğimiz özelliklerin olması muhtemeldir. Hatta, uygulama ile ilgili kullanılan herhangi bir kavram dahi açıklamaları bilmiyor olabiliriz. Bu nedenle, biz de size bu konuda yardımcı olacak bir yazı hazırladık. ST ne demek diye merak etmesi, doğru yerdesiniz demektir. Snapchat kümelerini st ne demek, anlam nedir ve daha güzel bir yöneticiye cevap vermek.

Çizgiler, Snapstreaks veya Snapchat çizgileri, bir sürü şekilde tabir ediliyor. Bu, iki kişinin Snapchat’te buluşması sık ve sürekli olarak mesajlaştığını gösteriyor.

Bazıları seri yapmak sağlıksız, ihmal edilmek ve takıntılı bir davranış olduğunu düşünür. Alaycılar, kullanıcılar her gün kaydını tutmak için bir yöntem ekleyecektir.

Bir seri sona ermek üzereyken Kum Saati emojisi bir arkadaşın adının yanında görünür. Bir mesaj gönderildiğinde Ateş emojisi yeniden görünür. Siz ve bir tarihte 100 gün veya daha uzun bir seriye sahipseniz, Yüz Puan emojisi görünür. Yayınlandıktan sonra, seriler popüler bir konu oldu ve popüler web sitelerinde nasıl çalıştıklarından nasıl devam ettirileceğine ve ulaştırılacağına dair arkadaşlıklarınızın sadece bir seri bittiği için nasıl bitmediğine kadar her şeyi tartıştı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.