e
sv

Star Wars Jedi Fallen Order hakkında yepyeni bilgiler var Star Wars Jedi Fallen Order oynanış görüntüleri bugün gösterilecek. Gösterim saati de verildi.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Star Wars Jedi Fallen Order incelemesi

Bildiğiniz gibi konu Star Wars olunca birçok oyuncu için akış duruyor. Bu haberlerimize Konuk Star Wars dizisi oyuncuları sevindirecek türden. İlerleyen saatlerde hakkında çok daha fazla bilgi alacağımız Star Wars Jedi Fallen Order bu haberimizin konuğu oluyor. Serinin devamı olan Star Wars Jedi Fallen Order hakkında önemli bilgiler verildi ve en güzel tarafı da verilmeye devam edecek olması. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan konunun detaylarına geçelim.

Haberimizde yer verilen yapımla ilgili verilen bir diğer bilgi ise oyunun hazırlandığı oyun motoruydu. Verilen bilgilere göre Star Wars Jedi Fallen Order’da Unreal Engine 4 oyun motorunun gücünü hissedeceğiz. Frostbite oyun motoruyla karşılaşmamamız şaşırtıcı. Bakalım sonuç nasıl olacak? Ayrıca gün içinde Star Wars Jedi Fallen Order hakkında daha fazla bilgi verilecek. EA ve Respawn’ın ilk oynanış görüntüleri bugün Türkiye saatiyle 21:30’da oyuncuların beğenisine sunulacak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.