e
sv

Star Wars Jedi Fallen Order inceleme Demek ki böyle de oluyormuş, değil mi EA?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Star Wars Jedi Fallen Order incelemesi

Bildiğiniz gibi Star Wars Jedi Fallen Order geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. gerçekleştirilmiş Ve bu Star Wars Jedi Fallen Order inceleme yazımda sizlere oyunla ilgili deneyimlerimi anlatacağım. Açıkçası oyunun genel olarak çok başarılı olmasını beklemiyordum ama bir ipucu vermem gerekirse oyun gerçekten beni şaşırtmayı başardı ve beklediğimden çok daha iyi bir oyun çıktı. Neden böyle düşündüğümü her zaman olduğu gibi Star Wars Jedi Fallen Order inceleme detaylarında anlatacağım.

Star Wars Jedi Fallen Order incelemesi

Bu bakımdan Souls serisine yakın olduğunu söyleyebilirim. Belirli miktarda deneyim puanı topladığınızda bir seviye atlarsınız. Daha önce de söylediğim gibi deneyimlerinizi kaybedebilirsiniz. Ancak bölümü kaybetmeden tamamlarsanız 1 beceri puanı alırsınız. Deneyim puanları dünyayla etkileşime girilerek de kazanılabilir. Aslında bu etkileşimler çok daha iyi deneyim puanı veriyor.

Star Wars Jedi Fallen Order incelemesi

Star Wars Jedi Fallen Order incelemesi

Kaybettiğiniz deneyimleri yeniden kazandığınızda sağlığınızın da yeniden dolduğunun altını çizmeliyim. Yani oyun size diyor ki, “Kardeşim, madem buraya kadar geldin, az da olsa bir daha gel, hayatını falan dolduralım, bir tık daha ileri git, huzura kavuş. aklın.”. Bu durumun elbette oyuncuya faydası var, neden olmasın? Ancak bu tecrübe kaybıyla ilgili bir şeyi daha belirtmem gerekiyor. Yani seviye atladıysanız kaybedeceğiniz deneyim, yalnızca seviye atladıktan sonra kazandığınız miktar olacaktır. Evet oyunda bir de seviye sistemi mevcut. Yani tecrübe sisteminden sonra böyle bir şeyin var olduğunu zaten anlıyorsunuz değil mi?

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.