e
sv

Starfield hileleri – Para, sağlık, görünmezlik, eşya hilesi ve dahası Başarımlarla ilgili soruna da çözüm var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Starfield hileleri - Para, sağlık, görünmezlik, eşya hileleri ve daha fazlası

Starfield konsolu komutları sınırsız yenilmezlik, beceri puanları, istediğiniz herhangi bir öğeyi ve daha fazlasını kazanmanıza olanak tanır. Bu nedenle size efsanevi bir avantaj sağlıyorlar. Tam da bu sebeple sizler için Starfield hilelerinin bir listesini hazırladık. Sağlık puanları konusunda endişelenmenize veya hangi beceriyi istediğinizi seçmenize gerek kalmadan uzay fantezinizin tadını çıkarmak istiyorsanız, bu Starfield hileleri çok kullanışlıdır. Şimdi listemize geçeceğiz ancak ondan önce hileleri nasıl kullanacağınızı da anlatacağız.

Artık gördüğünüz gibi Starfield hile listemizde sadece 251 komut var. Ancak oyundaki komutlar bundan ibaret değil. Çünkü sizler için en faydalı olacağını düşündüğümüz kodları bir araya getirdik. Daha fazlası için mutlaka “help” komutunu öneriyoruz.

Bu sorunun cevabı sizi kesinlikle üzecektir. Çünkü oyununuzda Starfield’ın konsol komutlarını kullanarak herhangi bir değişiklik yaparsanız başarımları devre dışı bırakacaksınız. Sonuç olarak Starfield’ın tüm başarılarını elde etmek o kadar kolay değil.

Artık Starfield hile listemizi paylaştık. Ancak akla başka bir soru geliyor. Bu Starfield kodları Xbox’ta mevcut mu? Ne yazık ki değil. Ama Starfield alt dizininde ZA44 adlı kullanıcı, Starfield’ı PC’de oynuyorsanız, orada konsol komutlarını etkinleştirebileceğinizi ve ardından kilidini açtığınız hilelerden yararlanmak için kayıtlarınızı Xbox’a yükleyebileceğinizi iddia ediyor. Çünkü teknik olarak Xbox’ta hileleri etkinleştirmek için Starfield konsol komutlarını kullanamazsınız. Ayrıca 2 adet almanıza da gerek yok. Çünkü Starfield’ı yalnızca Xbox için satın aldıysanız zaten PC için de mevcuttur. Uzun lafın kısası Starfield hile listemiz maalesef Xbox için geçerli değil.

PUBG şeklindeki takma ad listemiz ve şekilli klan takma adları yazımız kesinlikle ilginizi çekecektir. Çünkü bu sadece PUBG’de değil diğer oyunlarda da faydalı olacak bir yazı. Üstelik Valorant Crosshair ayarlarına da göz atmanızı öneririz.

Böylece Starfield hileler listemizdeki eşya kodlarını sizlerle paylaşmış olduk. Şimdi görebileceğiniz gibi, yalnızca 61 kod mevcut. Elbette oyunda bu kadar çok eşya yok. Daha önce de belirttiğimiz gibi bunlar işinize en çok yarayacak öğelerdir. Oyundaki komutlarla kesinlikle daha kolay öğrenebilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.