e
sv

Starfield kaçak mal nerede ve nasıl satılır? Kaçak mal varsa elinizde ve sorun yaşıyorsanız, işte çözümü.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Starfield kaçak malları nerede ve nasıl satılır?

Starfield kaçak malları nerede satılır? Yasa dışı mal satmak ve kaçakçılığı yapmak, eğer nasıl yapılacağını biliyorsanız, hızlı para kazanmanın harika bir yoludur. Ancak Starfield yasa dışı ürün sistemini anlamak zordur. Starfield’da kaçak malların nasıl ve nerede satılacağını ve Starfield kaçak mallarının gerçek bir korsan gibi nasıl kaçırılacağını bilmek iyi bir fikirdir. Çünkü bunlarla yakalanırsanız tutuklanabilirsiniz.

Ticaret Otoritesi satıcısını kullanmak için öncelikle Alpha Centauri’nin kuzeydoğusunda bulunan The Den uzay istasyonuna yanaşmanız gerekir. Ancak Wolf yıldız sistemine doğru yol aldıysanız. Burası Starfield’da yasa dışı mal satmak için en iyi yer. Çünkü oyunun başında girişte taranmadan Wolf’a ulaşabiliyorsunuz.

Çalınan sanat eserleri ve toplanan organlar gibi kaçak eşyalar, satabileceğiniz nadir yasa dışı eşyalardır. Dünyada ve envanterinizde sarı bir simgeyle tanımlanırlar. Ancak vardığınızda gezegenler ve yerleşim yerleri geminizde kaçak mal arayacak. Bu nedenle kaçak malların nasıl başarıyla kaçırılacağını ve satılacağını öğrenmelisiniz. Taramayı geçemezseniz ve geminizde yasa dışı maddeler bulursanız, koruma gemileri sizi tutuklamaya veya saldırmaya çalışacaktır; Bu, “kolay” parayı kaybedeceğiniz anlamına gelir.

Satıcılara “Starfield kaçakçılığı” olarak bilinen yasa dışı, nadir eşyaları kaçırmalısınız. Çünkü güvenlik onları fark ederse el koyar. Ancak kaçak mal satmak son derece karlıdır.

Her şeyden önce, Aldatma becerisi, genel olarak en iyi Starfield becerilerinden biri olmasa da kaçakçılığı ve yasa dışı malları satmayı çok daha basit hale getirmek için harikadır. Aldatma, düşman kaçak mal taramalarının etkinliğini 1. seviyede %10 ve maksimum seviyede %50 azaltır. Elbette en az bir beceri puanına mal olacak. Ancak başarılı bir şekilde kaçakçılık yapma şansınızı artırmanın kolay ve etkili bir yoludur.

Üzerinizde aşırı miktarda kaçak mal varsa, her satıcının stokunda yalnızca belirli sayıda Kredi olacağından, biraz alışveriş yapmanız gerekecektir. İyi haber şu ki, satıcının stokları gezegene bağlı olarak oyun içi her 24-48 saatte bir sıfırlanıyor. Ayrıca, ne kadar sürerse sürsün bir bankta veya yatakta bekleyerek Kredilerini yenilemenize de olanak tanır. Tabii evrenin etrafında vızıldamak sana göre değilse. Çantayı almak için ayrılan süre geçtikten sonra eşyaları rehin olarak satmaya devam edin.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.