e
sv

Starfield Mantis bulmacası çözümü Kafa karıştırabilecek bir bulmaca.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Starfield Mantis bulmaca çözümü

Starfield Mantis bulmacasının çözümü nedir? Mantis Yuvası, Starfield Mantis görevinin bir parçası olarak gezinmeniz gereken güçlü düşmanlarla dolu zorlu bir alandır. Belki de en zoru Starfield Mantis bulmacasıdır; eğer doğru zemin bulmaca çözümünü bulamazsanız neredeyse kesinlikle ölümünüzle sonuçlanacaktır. Ancak Starfield’daki Mantis görevini nasıl tamamlayacağınızı bilmek isteyeceksiniz. Çünkü Razorleaf gemisi ve Mantis zırhı gibi harika ödüller var.

Savunmalar etkinleştirildikten sonra bile, kapıyı açan düğmeye ulaşmak hala mümkün, ancak lazer kuleleri çok fazla hasar veriyor; en azından başlangıçta çoğu oyuncuyu öldürmeye yetecek kadar. Bu, özellikle yanlışlıkla yanlış uçtaki döşemenin üzerinde durursanız ve hasar alırken çok uzağa koşmanız gerekmiyorsa çok önemlidir.

Görev sırasında ziyaret ettiğiniz tesiste çok sayıda Spacer bulunduğundan Old Quarter’ın ana görevini tamamlarken bu yan görevi de tamamlamanız muhtemeldir. “Gizli Karakol!” Düşmanlara karşı kazandığınız zaferler sonucunda eşyalar sıklıkla yağmalanır. Henüz Mantis görevine sahip olmadığınızdan emin olmak için envanterinizin Notlar bölümünü kontrol etmeye değer. Çünkü standart bir ürüne benziyor.

Mantis görevine başlamak için Starfield’da “Gizli Karakol!” yağmalanan Spacer düşmanlarından alabileceğiniz. veri girişini bulmalı ve okumalısınız. Karşılaştığınız her düşmanı öldürün ve vücut ganimetlerini toplayın. Çünkü bu, bu düşman türünden rastgele bir görev düşüşü.

Daha sonra Mantis Yuvasına girerken koridorlardan geçeceksiniz. Yine burada çok fazla zorlu düşman var, bu yüzden seviyeniz düşükse bol miktarda cephane ve el bombası getirin. Ayrıca Mantis, Doriane Voclain ve çocuğu Leon Voclain hakkında daha fazla bilgi edinmek için yol boyunca bir dizi ses kaydını da dinleyebilirsiniz. Bu, Mantis ve Mantis İni hakkında daha fazla bilgi için isteğe bağlı arayışı ilerletecektir.

Ancak Starfield Mantis görevi henüz bitmedi. Mantis görevine nasıl başlayacağınızı öğrenmek, Mantis görevinin tam açıklamasını almak ve muhteşem Mantis görevi ödüllerine genel bakış sağlamak için okumaya devam edin.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.