e
sv

Steam üzerinde şu anda en çok satan oyun henüz çıkmadı bile Hogwarts Legacy, her platforma imzasını atmaya devam ediyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Steam'de şu anda en çok satan oyun henüz yayınlanmadı bile

Şu anda Steam’in en çok satan oyunu olan oyun henüz piyasaya sürülmedi bile. Hogwarts Legacy, aralarında High on Life, Elden Ring, Marvel’s Midnight Suns ve Call of Duty Modern Warfare 2’nin de bulunduğu Steam’de en çok satan diğer oyunları geride bıraktı. Kayaların altında yaşayanlar için Hogwarts Legacy, yaklaşmakta olan Harry Potter video oyunudur. Duyuru fragmanı, PlayStation YouTube kanalında şimdiye kadar en çok izlenen fragman oldu. Başka bir deyişle Steam listelerine bu kadar erken hakim olması sürpriz olmayabilir.

Başta, Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri Yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz. Dahası, Resident Evil 4 Remake’in çıkış tarihi, hikayesi ve oynanışı Ayrıca yazımıza göz atmanızda fayda var. Dahası, Ocak 2023’te çıkacak önemli oyunlar Yazımız sizleri bekliyor. Elbette, Şubat 2023’te çıkacak önemli oyunlar Bir de makalemiz var. Daha sonra, Ormanın Oğulları çıkış tarihi, fragman, oynanış ve daha fazlası Ayrıca yazımıza da göz atmak isteyebilirsiniz. Sonraki, Wo Long Fallen Dynasty’nin çıkış tarihi, hikayesi, oynanışı Yazımız sizleri bekliyor olacak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.