e
sv

Team Fortress 2 için 61 GB sızıntı oldu ve çok şey ortaya çıktı Topluluk, araştırmaya devam ediyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Team Fortress 2 için 61 GB sızıntısı vardı ve çok şey ortaya çıktı

TF2, piyasaya sürülmesinden bu yana temel çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu olarak kendini kanıtladı. Üstün rekabetçi aksiyonla birleştirilmiş basit bir estetiğe sahiptir. Bu sayede düşük seviye PC’lere sahip oyuncuların çoğunluğu için bir FPS oyunu haline geldi. Ayrıca oyun büyük bir popülerliğe sahip olmaya devam ediyor. Üstelik bu, oyuncuların zaman zaman tekrar ziyaret ettiği bir anıdan çok daha fazlası. TF2’nin şimdiye kadar yaşadığı en büyük sızıntı geçtiğimiz günlerde yaşandı. Böylece normalde sakin olan toplumu sarstı. Geçtiğimiz günlerde internette bir anda ortaya çıkan 61 GB Team Fortress 2 veri sızıntısı yaşandı. Bu, Team Fortress 2’yi ve tüm oyun endüstrisini şok etti. Varlık kitaplığının tamamı çevrimiçi olarak halka açıktır.

Team Fortress 2’nin çalınan dosyaları, üzücü güç merkezi haritasına ek olarak “vip avı”, “mvm mminingtower”, “mvm ormanı” ve “tren bahçesi” gibi haritaları da içeriyor. Sızan devasa dosyalar arasında hiç kullanılmamış bir “pinecrest” yük yarışı haritası da yer alıyor. Çoğunluğu ıssız dokulara sahip olan ve bazıları hala bağlam sağlayan birkaç öğeye sahip olan farklı harita türleriyle ilgili daha fazla bilgi de ortaya çıktı. Sızan haritalar, çeşitli nedenlerle terk edilmiş gibi görünen tamamlanmamış şablonlardan, geliştirme aşamasındaki tamamen boş özelliklere sahip prototiplere kadar çeşitlilik gösterir.

Şimdi, PS Plus Ekstra ve Premium Ocak 2023 PS5 ve PS4 oyunları Yazımıza göz atmanız faydalı olacaktır. Ayrıca tavsiye amaçlı makalelerimiz de var. Şu anda, En iyi çevrimdışı mobil oyunlar Tavsiyemiz var. 20 oyun önerisi verdik. Daha sonra hepsini tek tek anlattık. Sonuçta bir oyun tavsiye edip nedenini söylememek tuhaf olurdu, değil mi? Ayrıca, PUBG Mobile 90 FPS’yi destekleyen telefonlar Yazımızı sizlere önerelim. Bu yazımızda oyuna başlayacaklar için önemli bilgiler verdik.

Sızıntının çok yeni olduğunu ve topluluğun bu olaya yeni yeni dahil olmaya başladığını belirtmekte fayda var. Sonuçta incelenmeyi bekleyen 61 GB dosya var. Ancak Team Fortress 2 topluluğu önümüzdeki haftalarda çok sayıda dosyayı araştıracak. Bu şekilde beklenmedik gizli mücevherleri keşfetmeyi bekleyebiliriz. Team Fortress 2 topluluğu genellikle herhangi bir video oyununun en sadık ve yardımsever topluluklarından biridir. TF2 topluluğu sıklıkla hack’leri ve diğer bilinen sorunları kınayan posterler sergiledi. Büyüleyici FPS deneyimi ve topluluğu, TF2 içeriğini içeren son 61 GB sızıntısıyla yeni bir hayat kazanacak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.