e
sv

The Bradwell Conspiracy inceleme Türkçe desteği ile gelen oyun, çerezlik bulmaca oyunu arayanlar için bizlerle.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bu sefer The Bradwell Conspiracy incelemesiyle karşınızda olduğum için mutluyum. Bugünlerde zaten çok sayıda inceleme var. yazabilirim Senin adına ekstra mutluyum. Tüm bu inceleme makaleleri bana, inceleme yazmak için yaratılmışım gibi hissettirdi. Neyse, bekle. Konu artık kaybolacaktır. Efendim bu anlatacağım oyun her ne kadar kısa ömürlü olsa da hoş özellikleri sayesinde beğenimi kazanmayı başardı. Ama kısa sürmesi üzücüydü. En iyisi The Bradwell Conspiracy incelemesinin detaylarına girip oyunu sonuna kadar anlatayım.

Bradwell Komplosu incelemesi

Bulmacalar genellikle size verilen silah gibi bir şeyle çözülür. Bu silah bazı nesneleri hafızasına kaydedip bu nesneleri yeniden oluşturabiliyor. Kaydettiğiniz her nesne size bir nesne üretme hakkı verir. Bu nedenle eşya üretme şansınız sınırlıdır ve dikkatli olmanız gerekir. Mümkün olduğunca az nesne kullanmak en iyisidir. Bu mekanik zaten oyuncuları keşfetmeye itiyor. Çünkü malzemeleriniz tükenmesin diye haritada dolaşarak kendinizi malzeme ararken bulabilirsiniz.

Oyundaki bulmacaları beğendiğimi söyleyebilirim. Birbirini tekrarlayan saçma sapan bulmacalar yok ve bu da gerçekten hoşuma gitti. Çok güzel organize edildiğini düşündüğüm bulmacalar farklı düzenlenmişti. Amber’e değiştirmek istediğin yerin fotoğrafını gönderiyorsun ve o da bir değişiklik yapıyor. Orada yapılan değişikliklerden yararlanarak da bulmacayı çözebilirsiniz.

Açıkçası The Bradwell Conspiracy oyuncuyu yönlendirme konusunda pek başarılı değilmiş gibi geldi bana. Bunun nedeni herhangi bir konuşmayı kaçırdığınızda bir anda takılıp kalabilmenizdir. Elbette konuşma geçmişinde bu gösteriliyor ancak konuşmada anlaşılmayan bir açıklama yapılabilir. Tabii bunun çeviriyle bir ilgisi olabilir, şimdi düşündüğümden emin değilim. Ayrıca merdiven konusu da oldukça sorunlu. Tam dışarıda olduğunuzu düşündüğünüz anda oyun sizi geri gönderir. Aynı merdiveni defalarca çıkmak beni üzdü diyebilirim. Ayrıca oyunun Steam sayfasında da yer alan bazı önemli ve başarılı isimler de oyunda çalıştı. Hemen aşağıda sizlerle paylaştım.

Bradwell Komplosu incelemesi

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.