e
sv

The Callisto Protocol sistem gereksinimleri Minimum, önerilen, max ve ultra ayarlar için 4 farklı liste var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Callisto Protokolü sistem gereksinimleri – Kaç GB?

Callisto Protokolü heyecanla beklediğimiz bir yapım. Bu yazının sizlere ulaştırıldığı an itibariyle yayınlanmasına henüz 6 saat var. Ancak yine de oyunu oynamak isteyenler için önemli bilgiler paylaşacağız. Oyunu satın almadan önce ağırlığını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Aslında bu yazıda “Callisto Protokolü Kaç GB?” Sorunun cevabı da var. Çünkü Callisto Protokolü sistem gereksinimleri yazımızdasınız. Elbette bu listeleri de detaylı olarak inceliyoruz.

Ultra ayarlar için elbette işletim sistemi olarak Windows 10 ve Windows 11 tavsiye ediliyor. Ayrıca işlemcinizin ve işletim sisteminizin 64 bit olması gerekmektedir. İşlemci olarak ise AMD Ryzen 9 3900x veya Intel Core i9-9900k modelleri gerekiyor. Elbette ekran kartı olarak AMD Radeon RX 6900 XT veya NVIDIA GeForce RTX 3080 modelleri tavsiye ediliyor. Yine 16 GB RAM yeterli görünüyor.

Callisto Protokolü’nde oyuncular, Callisto ayındaki Kara Demir Hapishanesinde tutuklu olan Jacob Lee rolünü üstleniyorlar. Jacob, üçüncü şahıs bakış açısıyla kontrol ediliyor ve oyun verilerinin çoğu, yine bu perspektiften de görülebilen holografik bir HUD üzerinde görüntüleniyor. Jacob’ın boynunun arkasına yerleştirilen “Çekirdek Cihaz” implantı, sağlık göstergesi görevi görüyor ve enjeksiyon tarzı manyetikler onun sağlığına kavuşabiliyor. Silaha dayalı dövüşün yanı sıra yakın dövüş sistemi de mevcut ve Jacob, saldırganı vurup öldürme fırsatlarını ararken rakip saldırılardan kaçınmak zorunda.

Bir de Max ve Ultra sistem gereksinimleri var.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.