e
sv

The Day Before geliştiricisi dolandırıcı olmadıklarını söyledi Son ertelemeden sonra, hayranlar oyunun bir sahtekarlık olduğunu düşünmeye başladı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

The Day Before geliştiricisi dolandırıcı olmadıklarını söylüyor

The Day Before’un yaratıcısı Fntastic, oyunun sahtekarlık olduğu yönündeki iddiaları reddediyor. Ayrıca en son gecikme hakkında daha fazla bilgi verir. Ancak The Day Before hayranları oyunun ve takımın dolandırıcılık olduğu görüşünde. The Day Before, son zamanlarda Steam’deki en yüksek istek listelerinden birine sahip olan gerçekten tuhaf bir oyundur. Bu kadar ilgi gören bir oyuna göre kayda değer hiçbir şey üretememiş bir stüdyonun eseri. The Last of Us ve The Division’a benzeyen oyun, oyunun tanıtımında oyuncuların zombi istilasına uğramış bir Amerika’da yaşamak zorunda kalacağı devasa bir MMO olarak tanımlandı. Umut verici görünse de oyuncular kötü deneyimler yaşadıkları için açıkçası şüpheci davranıyorlar.

Ayrıca, Ters çevrilen karakterler – Athia’daki önemli karakterler Bir rehber kitabımız var. Bu yazımızda oyundaki önemli karakterlerden bahsettik. Çünkü işin içinde çok önemli karakterler var. En son ama en kötü değil, 2022’nin en iyi 20 oyunu Tercihlerimizi sizlerle paylaşalım. Bu sayede geçen seneyi nasıl bitirdiğimizi de görebilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.