e
sv

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom amiibo ödülleri Oyunun amiibo desteği ile ilgili bilmeniz gereken her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

The Legend of Zelda Krallığın Gözyaşları amiibo ödülleri

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom amiibo ödüllerinin ne olduğunu bilmek ister misiniz? Amiibo desteği hakkında bilgiler de dahil olmak üzere oyunda amiibo ödülleri için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahibiz. Link’in yaklaşan Hyrule kurtarma arayışı için uyumlu amiibo’lar ve açılabilir öğeler bu kılavuza dahil edilmiştir. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan konumuza geçelim.

The Legend of Zelda Krallığın Gözyaşları amiibo ödülleri listemizin geri kalanı:

Şimdi The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’da bir amiibo taramak için sağ kontrol çubuğuna yerleştirin. Bunu yaptığınızda amiibo oyuna kaydedilecek ve tüm ödülleri alacaksınız. Tabii ödülün nereye geleceğine de karar vermeniz gerekiyor. Bunun için amiibo yeteneğini kullanmanız gerekecek. Eğer Vahşetin Nefesi bir gösterge ise, her amiibo figürünü günde yalnızca bir kez tarayabileceksiniz. Bu kesinlikle oyuncuların amiibo ödüllerini kopyalayarak oyunun ilerleme sistemlerini kötüye kullanmalarını önler. Ayrıca oyundaki ilk Tapınağı da bitirmelisiniz.

Resmi Nintendo web sitesi Hangi amiibo’nun The Legend of Zelda amiibo olduğunu görmek için ‘oyun serisi’ filtresini ‘The Legend of Zelda’ olarak değiştirin. Super Smash Bros. Zelda ve Zelda ile ilgili diğer oyunlar da dahil olmak üzere tüm Zelda amiibo’ları burada yer alacak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.