e
sv

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom boss listesi Oyun içerisindeki bosslarla ilgili ipucu da verdik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

The Legend of Zelda Krallığın Gözyaşları boss listesi

Tears of the Kingdom’da oyuncuların Hyrule adına savaşması gereken pek çok şiddetli düşman var; ölümcül Lynel gibi bazıları diğerlerinden daha tehlikeli. Hyrule’u savunmaya hazırlanmanıza yardımcı olmak için The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’daki tüm patronları ve büyük düşmanları listeledik. Dilerseniz sizleri en kısa zamanda The Legend of Zelda Tears of the Kingdom boss listesiyle baş başa bırakalım.

Yıldırım Tapınağının baş belası Kraliçe Gibdo, arenada kasırgalar bırakan, yavaş hareket eden, güve benzeri bir yaratıktır. Onu yenmenin en iyi yolu, yakın dövüş silahlarıyla hasar vermek için saldırmadan önce onu oklarınız, yayınız ve Ateş Meyvesi gibi eşyalarla sersemletmektir.

Gözüne tırmanın ve ona saldırın. Yani bacakları parçalanınca yere düşecek. Sağlığınızı korumak, onu hızlı bir şekilde yenmenize yardımcı olacaktır. Çünkü bu aşama siz onu yok edene kadar tekrarlanmaya devam edecek.

Çok büyük bir düşman. Devasa bir kaya yengeçine benzeyen bu Ateş Tapınağı belasıyla ancak onu nasıl yeneceğinizi öğrendiğinizde başa çıkabilirsiniz. Yaratığın bacaklarına saldırmak ve onları kırmak için Yunobo’yu kullanın, aynı zamanda yere vurma saldırısından kaçının.

Deku Ağacı onun hayaletini bir sonraki bulacağınız yer. Bu versiyonda yalnızca bir Ganon Phantom olmasına ve çok daha yavaş hareket etmesine rağmen son derece güçlü ve çok daha fazla sağlığa sahip. Size doğru süzülmesini ve ona birkaç vuruş yapabileceğiniz bir açıklığa doğru hamle yapmasını izleyin. Yerdeki çeşitli kasvetli su birikintilerinden kaçının.

Ölüm Dağı’ndaki canlı, dev kaya yaratığına ulaşmak için çeşitli Zonai cihazlarıyla donatılmış uçak benzeri mekanizmaları uçurmanız gerekecek. Moragia’nın üç bileşeninden biriyle karşılaştığınızda Yunobo’yu onlara saldırması ve yıkıcı hasar vermesi için gönderebilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.