e
sv

The Witcher 3 Wild Hunt Next-Gen 4.03 güncellemesi çıktı Güncelleme notları da yayımlandı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

The Witcher 3 Wild Hunt Next-Gen 4.03 güncellemesi yayınlandı

Oyunun geliştirme şirketi CD Projekt RED, The Witcher 3 Wild Hunt Next-Gen için 4.03 güncellemesini yayınladı. Ayrıca hepsi oyunda değişikliklerin listesi Paylaşıldı. Geliştirici ekip, bu güncellemenin oyunun Ray Tracing özelliklerinde önemli iyileştirmeler içerdiğini belirtti. Özellikle Yama 4.03, ışın izlemeli küresel aydınlatma ve ışın izlemeli yansımaların performansında iyileştirmeler içeriyor. Ayrıca, Geralt’ın mesafesine ve açısına bağlı olarak ışın izleme yoluyla oluşturulan bitki örtüsü gölgelerinin ortaya çıkması sorununu da çözüyor. Her zaman olduğu gibi güncelleme, oyunun bir sonraki açılışında Steam ve GOG istemcileri tarafından otomatik olarak indirilecektir. Değişikliklerin tam listesini aşağıda bulabilirsiniz.

The Witcher 3 Wild Hunt Next-Gen 4.03 güncellemesi ile ilgili yazımız bitmeden 3 önerimiz daha var. Bunların dışında birçok yazımız var. Örneğin, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Bu yazımızda hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı bulunmaktadır. Daha sonra, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimi yaptık. Biz de bu seçenekleri sizlerle paylaştık. Üstelik birçok konuda oyun öneren yazılarımız da mevcut. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda birçok başlıkta oyun önerileri bulunmaktadır. İstediğiniz her türlü oyun yazısını bulmanız mümkün.

Sitemizde gerçekten işinize yarayacağını düşündüğümüz birçok makale bulunmaktadır. Ancak son yazılarımıza göz atmanızda fayda olacağını düşünüyoruz. Çünkü son yazılarımız arasında ilginizi çekeceğini düşündüğümüz önemli haberler, rehber yazılar ve çok daha fazlası yer alıyor. Son yazılarımız aşağıdaki gibidir:

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.