e
sv

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Yıl 6 yol haritası hakkında bilgi verildi Bu yıl da içeriklere doyacağız gibi görünüyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tom Clancy's Rainbow Six Siege 6. Yıl yol haritası hakkında bilgiler verildi

Bugün Rainbow Six Siege Topluluğu ve Oyun Kutlaması sırasında Ubisoft, Siege’in Geleceği planını duyurdu. Stüdyonun son yıllarda Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’e devam eden desteği ve eklemeleri arasında yıl boyunca gelecek önemli oynanış değişiklikleri, olumlu davranışları teşvik eden yeni özellikler ve daha fazlası yer alıyor. Araçlar ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri 6. Yıl ve sonrasında da devam edecek. Ayrıca yeni İşletmecilerin uyruklarının ve yenilenen haritaların açıklandığı 6. yıl yol haritası da sunuldu.

Unvan Sisteminin ilk sürümü geçtiğimiz yeni sezonda arka planda test edildiğinden oyuncular tarafından görülemiyordu. Bu aracın amacı, oyun üzerinde olumlu etkisi olan oyuncuları oyun içi içerikle ödüllendirerek oyundaki olumlu davranışları teşvik etmek, “zehirli” oyuncuları ise örneğin sıralı oynatma listesine erişimi sınırlandırarak cezalandırmaktır. Bu araç, oyunculara puanlarını nasıl artırabilecekleri ve davranışlarını nasıl uyarlamaları gerektiği konusunda şeffaf olacak. Bu araç 6. yılda piyasaya çıkacak.

6. yılda oyuncular, operatörleri için daha fazla özelleştirme seçeneğine sahip olacak. Oyuncular Elit görünümlerini kişiselleştirebilecek ve tam bir kişiselleştirilmiş set oluşturmak için kıyafetlere başka ekipmanlar ekleyebilecek.

Ayrıca 6. yıl boyunca yaşam kalitesi iyileştirmeleri planlanmaktadır. Bu yıl %90 oranında azalan DDoS saldırıları, oyuncuların deneyimini iyileştirmeye yönelik ana odak noktası olmaya devam edecek. Teknik ekip, eşleştirme süresini kısaltmaya ve sunucuların stabilizasyonunu iyileştirmeye devam etmek için ortağımız Microsoft Azure ile yakın işbirliği içinde çalışıyor. Son olarak geliştirme ekibi oyunun genel boyutunu küçültmek için güçlü bir çaba gösteriyor. Bu halihazırda devam eden bir çabadır ve yıl boyunca oyuncular tarafından giderek daha fazla görünür hale gelecektir.

Saldırı ve savunmayı dengelemek için saldırganlar artık operatörlerini ve ekipmanlarını kullanıyor hazırlık Bu aşamada istedikleri kadar değişiklik yapma imkanına sahip olacaklar. Bu, gözcülüğü taktiksel olarak daha da odaklanmış hale getirecek ve birçok yeni taktiksel olasılığın önünü açacak. Bu özelliğin 6. yılın ilerleyen dönemlerinde yayınlanması planlanıyor. Son olarak oyun güncellemelerinde artık sağlığa zırh eklenecek, böylece oyuncuların ne kadar hasar alabileceklerini daha iyi anlayabilmeleri sağlanacak. Bu özelliğin 6. yıl için planlanması planlanıyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.