e
sv

Trine 4 The Nightmare Prince inceleme Muhteşem manzaralara ve akıl dolu bulmacalara doyurdu bizi.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yooka-Laylee ve İmkansız Sığınak Gibi bir platform oyununun ardından Trine 4 The Nightmare Prince’i de deneme şansım oldu. Aslında şu ana kadar seriyi oynamaktan gerçekten keyif aldım, daha da güzeli serinin yeni oyununu da oynarken çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Bulmacaları, görselleri, manzaraları ve oynanış mekanikleriyle beni büyülemeyi başardı. Sanırım bu tür oyunlara karşı biraz zaafım var. Kaliteli ve güzel platform oyunlarını kaçırmış olabilirim ama şimdi emin değilim. Neyse daha fazla ağzım açık kalmadan Trine 4 The Nightmare Prince inceleme detaylarına geçeyim ve yaşadıklarımı detaylı olarak anlatayım.

Bazı yetenekler 3 yükseltme puanıyla, bazıları 2 puanla, bazıları ise 1 puanla artar. Bu nedenle sahip olduğunuz puanları akıllıca kullanmanız şarttır. Örneğin bir sihirbazla demir top oluşturabilirsiniz. Bu demir topun kilidini açmak için oyunda ilerlemeniz gerekiyor. Bu topun zıplayan top özelliğini açmak için bu yükseltme noktalarından 2 tanesini kullanmanız gerekir. Harcadığınız beceri yükseltme puanlarından emin değilseniz, şans eseri oyun size bu puanları geri verir.

Trine 4 The Nightmare Prince inceleme yazımda az önce bahsettiğim 3 karakteri aktif olarak kullanmamız gerekiyor. Tek başınıza oynuyorsanız 3 karakter arasında dilediğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz. Oyunun en eğlenceli hali olan arkadaşlarınızla oynuyorsanız bu sefer herkes bir karakter alıyor ve katkıda bulunuyor.

Trine 4 The Nightmare Prince incelemesi

Trine 4 The Nightmare Prince incelemesi

Hırsız karakterimizin adı Zoya. Zoya ok ve yay kullanan bir karakterdir. Aynı zamanda bir kancası da var. Ok ve yayı ile düşmanlara zarar verebilir. Elbette bulmacaları da çözebilir. Ayrıca kanca ile belirli yerlerinden tutularak asılabilir. İlk olarak ateş ve buz okları serbest bırakılır. Biri nesneleri dondurur, diğeri ise çözer. Daha sonra 2 kanca kullanma yeteneği geliyor. Son olarak Peri Kancası yeteneği var. Bu, tuttuğu ilk nesnenin ağırlıksız olmasını sağlar.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.