e
sv

VALORANT ajanlar ve yetenekleri – Ajanlar nasıl oynanır? VALORANT oyunundaki tüm ajanları ve yeteneklerini ele aldığımız aldığımız bu yazımızda kapsamlı bir rehber sunduk.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

VALORANT ajanları ve yetenekleri

VALORANT’ta her biri benzersiz yeteneklere sahip çok çeşitli karakterler bulunur. Oyunda olduğu gibi oynayabileceğiniz, Amerikalı bir savaş gazisinden uğursuz kukuletalı bir hayalete kadar birçok karakter var. Her ajanın strateji oluşturarak avantaj yaratmak için kullanılabilecek özel yetenekleri vardır. Ağustos 2021 itibarıyla oyunda 16 adet oynanabilir ajan bulunmaktadır ve zaman zaman oyuna yeni ajanlar eklenmektedir. Bu rehberimizde VALORANT oyunundaki oynanabilen tüm ajanlar ve yetenekleri hakkında bilgi vereceğiz.

VALORANT’ta Astra nasıl oynanır?: Astra’nın iki benzersiz yeteneği vardır. Kişinin her zaman tüm haritanın astral projeksiyonunu görmesini ve yıldızları dilediği yere yerleştirmesini sağlar. Daha sonra bu yıldızları bulutlara, depremlere veya yerçekimi kuyularına dönüştürebilir. Bu büyük bir avantaj sağlıyor.

C – Yerçekimi Alanı

Bir Yıldız Bulutu (duman) oluşturmak için Astral Gezgin durumundayken yerleştirilen yıldızları etkinleştirir. (F) Kozmik Çözünürlüğe sahip bir yıldızı almak için kullanılır. Çekilen yıldızı belli bir süre sonra tekrar yerleştirebilirsiniz. Kozmik Çözünme, kısaca yıldızın yerine sahte bir Yıldız Bulutu oluşturur.

Yıldızları yerleştirebileceğiniz Astral Gezgin olmak için etkinleştirildi. Yerleştirilen yıldızlar daha sonra Nova Pulse, Star Cloud ve Gravity Field’a etkinleştirilebilir. Hazır olduğunuzda Kozmik Ayrım yeteneği, Astral Gezgin’deyken nişan alıp ateş düğmesine basarak iki konum seçmenizi sağlar. Seçtiğiniz bu iki nokta arasında sonsuz bir Kozmik Ayrım bağlantısı yaratılır. Kozmik Ayırma, mermileri engeller ve sesleri büyük ölçüde bastırır.

E – Yıldız Bulutu

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.