e
sv

Vikipedi Türkiye engeli konusunda bir şeyler oluyor olabilir Yayından kaldırdığımız haberimizi, konuyla ilgili görseli ve açıklamaları da burada bulabilirsiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Vikipedi denilince akla, günümüzde henüz genç olan yetişkinlerin yaptığı ödevlerden, kapatılmadan önce üzerinde araştırma yapan kişilere kadar uzanan bir site geliyor. Bildiğiniz gibi maalesef ülkemizde kapatıldı. Türkiye’den siteye giriş yapmak bazı nedenlerden dolayı sorunlu olabilir. Engellendi. Büyük bir bomba gibi patlamamış bilgiler olsa da bugün Wikipedia’ya erişebildiğimizi fark ettik. Neyin değiştiğini bilmiyoruz ama neyse ki Wikipedia Türkiye’ye erişim artık VPN yazılımı gerektirmiyor.

Wikipedia Türkiye ablukasıyla ilgili bir şeyler oluyor olabilir

Ayrıca Turkcell hattımızdan ve TurkNet kullanan bilgisayarımızdan mobil veri ile giriş yapmaya çalıştığımızda giriş yapıldı. Ancak bazı nedenlerden dolayı artık mobil internetten ulaşılamıyor. Bu nedenle ilk haberimizi yayından kaldırdık. Sizi bir an bile sevindirdiysek, hayal kırıklığına uğrattıysak çok üzgünüz, çünkü biz de çok umutluyduk, mutluyduk. Aslında biz bilgisayarımızda TurkNet’i kullanmaya devam etmekten memnunuz. Bu hareketlerin nedeni iyiye işaret olabilir. Elbette başka bir şey sayesinde bir şekilde içeri girmeyi başarmış olabiliriz. Konu netleştikçe bu habere güncellemeler ekleyeceğiz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.