e
sv

Wanted Dead inceleme Hiç de fena değil.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bu sefer Wanted Dead inceleme yazımın konusu, Japon geliştirici Soleil’in aksiyon dolu, hikaye odaklı aksiyon shooter oyunu. Stüdyo ayrıca geçen yıl Valkyrie Elysium’u piyasaya sürdü. Ayrıca, daha önce Dead or Alive ve Ninja Gaiden üzerinde de imzaları var. Wanted Dead kesinlikle Ninja Gaiden’a oldukça benziyor. Ancak, Ryu’dan doğal daha farklı bir karakter söz konusu. Zira, Teğmen Hannah Stone’da daha güçlü ve yere ayak basan bir siberpunk retro karakter havası var. Tabii, bunlardan tek tek bahsedeceğim şimdi.

Cephane, oyun içinde ne yazık ki bir tık az. Fekat, çok da dert değil. Zira, düşmanlarınıza yeterince mermi ve silah veriyor. Zaten, muhtemelen yakın dövüşten daha çok seveceksiniz. Hannah da, düşmanları devirdikçe elde edeceğiz puanlarla geliştirebileceğiniz bir karakter. Yakın dövüşte ilerlerseniz, mermi derdiniz de olmaz, düşman derdiniz de.

Wanted Dead inceleme yazımda hikayeden bahsettim. Şimdi, sıra oynanışta. Temellere yönelik, Wanted Dead geleneksel silahları, ilgi çekici kılıç oyunlarını ve hibrit oyun mekaniklerini güzel bir şekilde birleştiriyor. Seçilmiş kombolar, hücum saldırıları, geleneksel savuşturma manevraları ve diğer özelliklerle kılıç oyununda ustalaşmak oldukça basit. Video oyunlarında yakın dövüş deneyimi olan herkes buna kolayca sahip olacaktır. İlerledikçe, silahların gücünü artırmak da mümkün. Bunu da, istatistiki verilerle yaptığımız şeyler.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.