e
sv

Watch Dogs Legion inceleme Watch Dogs Legion, cesaretli bir adım olmuş.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Watch Dogs Legion incelemesi

Bir süredir heyecanla beklediğim oyunlardan biri olarak işaret edebileceğim Watch Dogs Legion isimli bu yeni oyunu nihayet inceleme fırsatı buldum. Ubisoft ekibi oyunu göndererek, oyun çıkmadan önce oynama fırsatı sundu. Oyunda sabit bir karakterimizin olmaması nasıl işlendi merak ettim, başarılı da diyebilirim. Neden beğendiğimi ve oyunun neler sunduğunu Watch Dogs Legion inceleme yazımda elimden geldiğince anlatmaya ve açıklamaya çalışacağım. Oyun o kadar çok şey sunuyor ki nereden başlayacağımı ya da ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu direnci sağlarken aynı zamanda diziye yeni gelen herkes olabilme özelliğinden de faydalanıyoruz. Aslında oyundaki neredeyse herkes olabiliriz. Bunun hikayeye dahil edilmesi beni şaşırtan bir şeydi. Çünkü o an kullandığımız karakter biz olsak da aslında DedSec’i canlandırıyoruz.

Watch Dogs Legion incelemesi

Hikayede de anlattığım gibi Londra baskı altında ve halkı isyana teşvik etmemiz gerekiyor. Bunu hackleme becerilerimizle hallediyoruz. Oyunun geniş haritasında özel görevler yaparak o bölgede görev açıyorsunuz. Görevi tamamladıktan sonra o bölge isyan eder ve direnişe geçer.

Yolda giderken yoldan geçen bir aracın yönünü değiştirmek, engelleri kaldırıp indirmek, drone’ları hacklemek ve kullanmak bu hackleme görevlerinden sadece birkaç yüzeysel örnektir. Mesela bir drone’u hacklediğinizde o drone’u kullanabilir, o drone’un hain davranmasını sağlayabilir ve kapatabilirsiniz. Yine bu olaylar savaş mekaniğinde inanılmaz derecede iyi çalışıyor.

Her karakterin özellikleri birbirinden çok farklıdır. Elbette oyunda sınırsız yetenek yok ama bir karaktere dahil edilebilecek yetenek kombinasyonları gerçekten çok fazla. Bu arada karakterlere verilen özellikler sınırsız değil dedim diye 5-10 tane var diye düşünmeyin. Cidden, oyunda belki de 100’den fazla farklı yetenek ve özellik var. Ancak asıl silahımız her zaman olduğu gibi hacklemedir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.