e
sv

WhatsApp Web nasıl kullanılır? WhatsApp Web hakkında bilgiler WhatsApp Web nasıl kullanılır ve mobile göre farkları nelerdir inceledik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

en popüler iletişim uygulamalarından olan WhatsApp yalnızca sürümleri için değil. WhatsApp Web ile Mac, Windows, iPad veya Android tabletlerde popüler sohbet sohbet alanlarına erişim. WhatsApp Web’in bu günlüğündeki herhangi bir kurulum kurulumu çok kolay ve bir kolaylık da WhatsApp Web’i telefon olmadan kullanabilmenizdir. Bu yazıda, WhatsApp Web nasıl kullanılır, ona değineceğiz. genişletme, koruma kapalıyken veya bilgisayardan uzaktayken WhatsApp Web’i kullanıp kullanamayacağınıza değineceğiz.

WhatsApp Web nasıl kullanılır sorusuna bir ekleme daha kullanılır. Sesli ve görüntülü arama yapmak sadece WhatsApp Web Masaüstü bilgisayarları için geçerlidir. Eğer birisini sesli veya görüntülü aramak istiyorsanız, WhatsApp Web Masaüstünü çalıştırabilirsiniz. Sohbete girdiğinizde sağ üst kısım kamera ve telefon bölümleri. Onlara bastığınızda bilgisayarınız üzerinden sesli ve görüntülü arama yapabilirsiniz.

WhatsApp’ın mobil sürümünden farklı olarak WhatsApp Web’de tüm medyaları birden indirmek mümkün değildir. Fotoğrafları, videoları ve ses dosyalarını indirmenize izin veriyor. Ancak, bu dosyaların hepsini aynı anda indirme seçeneklerine sahip değil. Medyayı indirmek için her dosyaya tıklamanız ve ayrı ayrı indirmeniz gerekir.

WhatsApp Web nasıl kullanılır için soruya buna da bir cevap vermemiz şartı. Uygulama, karanlık modu resmi olarak desteklememektedir. Ancak karanlık modu devre dışı bırakmanın iki yolu var. Tarayıcınızdaki Öğeyi İncele yoluyla kullanarak veya bir uzantıları yükleyerek etkinleştirebilirsiniz. İşte yapmanız gerekenler:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.