e
sv

Winter Resort Simulator inceleme Güzel bir oynanış tecrübesi sunabilecek potansiyeli var fakat eksikleri de var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kış Tatil Köyü Simülatörü incelemesi

Günümüzde simülasyon oyunları gerçekten önemli bir yere sahiptir. Kendimiz için binalar inşa edebilir, arabaları tamir edebilir, bilgisayarları monte edebilir ve daha birçok şeyi yapabiliriz. Peki neden bir kış tesisi işletmiyorsunuz? Winter Resort Simulator inceleme yazımda mümkün olduğunca. bahsetmek Üzerinde çalışacağım oyun tam da bu konuda elimizi tutuyor. Kendi kış tatili destinasyonumuzu kontrol edebilir ve yönetebiliriz. Daha da güzel tarafı bunu detaylı bir şekilde yapabiliyor olmamız. Winter Resort Simulator inceleme yazımda elbette tüm detaylara değinemem ama mümkün olduğunca anlatmaya çalışacağım.

Kış Tatil Köyü Simülatörü incelemesi

Oyunda editör veya sandbox diyebileceğimiz bir mod da mevcut. Bu modda oyunu dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Dilediğiniz gibi yeni teleferik ve kayak merkezleri inşa edebilir ve o şekilde oynayabilirsiniz. Bu, oyuncuların yaratıcılıklarını ifade etmelerine olanak tanır. Tamamen sizin yeriniz, tamamen sizin yönetiminiz altında.

Oyunun oyunculara sunduğu şeyler elbette bununla sınırlı değil. Oyun Alplerin muhteşem ortamında geçiyor. Kış tatili destinasyonu olması gereken bir yer olarak da ifade edilebilir. Winter Resort Simulator’a yeni başlayanlar için bir eğitim bölümü de bulunmaktadır. Bu eğitim bölümü, oyun hakkında öğrenebileceğiniz hemen hemen her şeyi adım adım gösterir. Bu sayede oyuna başladığınızda bilmediğiniz pek bir şey kalmıyor.

Bazı nesnelerin ve yerlerin içinden geçilebilmesi de garip bir sorundur. Mesela kar motosikletimle seyahat ederken fark ettiğim bir şey olan ağaçlardan bahsedeyim. Yani ağaçların oyunda olduğunu biliyordum ama onların arasında yürüyebileceğimi bilmiyordum. Su birikintilerine gittiğimde de benzer bir sorunla karşılaştım. Yüzmek için beklerken birden suyun dibine inip etrafta dolaşmaya başladım ve karşı taraftan yürüyerek tekrar çıktım.

Kış Tatil Köyü Simülatörü incelemesi

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.