e
sv

Wo Long Fallen Dynasty PC demo çıkış tarihi belli oldu Oyunu sabırsızlıkla bekliyorsanız, bu demoya bakmanızı tavsiye ederiz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Wo Long Fallen Dynasty PC demosunun çıkış tarihi açıklandı

Şimdi hoş bir sürpriz ortaya çıktı. Merakla beklediğimiz bir oyun için önemli bilgiler ortaya çıktı. Wo Long Fallen Dynasty PC demosunun çıkış tarihi açıklandı. KOEI Tecmo’nun yakın zamanda yaptığı duyuruya göre Wo Long Fallen Dynasty’nin PC demosu 24 Şubat’ta yayınlanacak. Şirkete göre oyuncular, verilerini demodan tam oyuna taşıyabilecek. Ayrıca demoyu tamamlayanlar oyunun tamamında yer alan Crouching Dragon Kask DLC’sini de ücretsiz olarak alacak.

Şu sıralar sanki hep film yazıları yazıyormuşuz gibi görünüyor. Ancak sitemizde birçok konuda yazılar bulunmaktadır. Örneğin, En iyi hile uygulaması Bir de rehber yazımız var. Bu yazımızda hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı bulunmaktadır. Daha sonra, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimi yaptık. Biz de bu seçenekleri sizlerle paylaştık. Üstelik birçok konuda oyun öneren yazılarımız da mevcut. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda birçok başlıkta oyun önerileri bulunmaktadır. İstediğiniz her türlü oyun yazısını bulmanız mümkün.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.