e
sv

Wordle nedir, nasıl oynanır, nasıl çıktı, ipuçları, taktikleri ve dahası Wordle taktikleri, çıkışı ve daha nice sorunuza yanıt getirdik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

2021’in son haftalarında yeni bir tweet türü ortaya çıktı. Beş genişlikte ve altı satır derinliğinde bir oyun. Hatta, ızgara üzerinde grup halinde yeşil, sarı ve gri parçalar olan bir oyun. Tweetlerde ayrıca, dış bakanlar için zor olan belirli gruplar ve eğlenceli bir isim olan Wordle da var. Belki de Google’a bu soruyu zaten sormuşsunuzdur. Wordle’ın ne olduğunu öğrenmek, insanların tweet attığı ızgaraları ve kullanmayı anlamayı kolaylaştırıyor. Belki de birkaç tanesini hiç durmadan oynuyorsunuz. Ancak bunun nedeni nedir? Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’un fandoma yazılı devasa bir aşk mektubu okumak olduğunu başka bir şey; filmin beklenmedik ve son derece tatmin edici dönüşlerini deneyimlemek ise bambaşka bir şey. Sözler hakkında bu kadar çok kişinin açık ortamlardaki tartışmasına neden olan şey tam olarak nedir?

Ekim 2021’den bu yana, çevrimiçi herkes ücretsiz bir günlük oyunu olarak kelime Wordle’a erişebiliyor. Wardle’ın Aralık ayı boyunca günlük performansını çevrimiçi olarak bildirmenizi kolaylaştıran bir “Paylaş”ın beklendiğin eklendiğini duyurmasının ardından kısa süre önce yükselişe geçti.

Bu da Wordle’ın 2021’in son haftalarında neden birdenbire çok daha fazla konuşulmaya başlandığını açıklıyor. Wardle, insanların tercih ettikleri sosyal medya platformunda kendileriyle övünmelerini kolaylaştırdı. Ancak daha temel soru, insanların neden ilk etapta bu öğeye akın ettiğidir.

Sonuç olarak, Kelime nedir dedikten sonra ipucu vermek ayıp olmaz. Önerilerimiz, ideal açılışı gerçekleştirme. En az iki farklı sesli harf ve S, T, R veya N gibi birkaç ortak sessiz harf içeren bir terim süresininde faydası var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.