e
sv

Wordle TR 11 Ocak 2023 günün cevabı 11 Ocak 2023 cevabı şimdiden belli oldu.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

11 Ocak 2023 için günün Wordle TR cevabı

Bugün günlerden biri 11 Ocak 2023 Çarşamba gün ve her gün olduğu gibi, yeni bir Wordle yanıtı gerektiren bir gün. Her ne kadar küresel çapta oynanan bir oyun olsa da elbette farklı dillerin farklı yanıtlara sahip olduğu bir oyundur. Bu nedenle bizi ilgilendiren başlık Wordle TR. Peki Wordle TR bugün nasıl bir cevap arıyor? Bugünkü Wordle TR cevabı hangi kelimedir? Şimdi size bu cevabı vereceğiz. Ancak elbette bundan önce cevaplamamız gereken sorular var. Elbette sorunun kendi tarafınızı doğrudan sormanız muhtemeldir. Cevabını doğrudan istiyorsanız yazımızın sonuna kaydırmanız daha doğru olacaktır. Çünkü yazımızın sonundaki başlıkta Wordle TR 11 Ocak 2023 için günün cevabı sizleri bekliyor.

Diyelim ki oyuna başladık. Şimdi bizi 5’e 6’lık boş beyaz kutular karşılıyor. Üstelik her boş beyaz kutuya bir harf atayıp cevabınızı onaylıyoruz. Ayrıca asıl oyun da bu noktada başlıyor. Ayrıca tahminlerinizi girdiğinizde her kutunun rengi değişir. Peki Wordle TR oynarken değişen renkler ne anlama geliyor?

Wordle TR 11 Ocak 2023 tarihli cevaba geçmeden önce diğer cevapları paylaşıyoruz. Şimdi gördüğünüz başlığımızın altında 400 ve 423 numaralı cevaplar var. Yani geçmişe dair aradığınız cevaplar 400 ile 423 sayıları arasındaysa burayı aramanız faydalı olacaktır. Ayrıca bir hatırlatma olarak bu başlıkları daha kolay bulabileceğiniz şekilde ayarladığımızın altını çizmekte fayda var.

Wordle TR 11 Ocak 2023 tarihli cevaba geçmeden önce diğer cevapları paylaşıyoruz. Şimdi gördüğünüz başlığımızın altında 442-455 numaralı cevaplar var. Yani geçmişe dair aradığınız cevap 442-455 numaraları arasındaysa burayı aramanızda fayda var. Ayrıca bir hatırlatma olarak bu başlıkları daha kolay bulabileceğiniz şekilde ayarladığımızın altını çizmekte fayda var.

Artık Wordle TR 11 Ocak 2023 günün cevabıyla işimiz kesinlikle bitti. Artık eski cevaplara geçebiliriz. Şimdi sizi bu cevaplarla baş başa bırakalım. Ayrıca günün son Wordle TR 11 Ocak 2023 cevabı da sizleri bekliyor. Bunu bir kez daha hatırlatmakta kesinlikle fayda var.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.