e
sv

YouTube video indir – En iyi YouTube video indirme siteleri En popüler ve en iyi YouTube video indirme sitelerini sizler için derledik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

YouTube videosunu indirin - En iyi YouTube video indirme siteleri

YouTube en çok ziyaret edilen video barındırma sitesidir. 2005 yılında yayına başlayan çevrimiçi video platformu TV klipleri, eğitici videolar, müzik ve oyun videoları, eğlence materyalleri ve çok daha fazlasını içeren çok çeşitli içeriğe sahiptir. İnternet bağlantısının yavaş olmasından veya internetin olmadığı durumlarda video izlemek sorunlara neden olabilir. YouTube video indiricisi sayesinde YouTube videolarını PC’nize veya akıllı telefonunuza indirebilirsiniz. O halde gelin sizler için hazırladığımız online ve ücretsiz YouTube video indirme sitelerine bir göz atalım.

Converto.io Kaynak videonuzun URL’sini siteye girmeniz ve “Dönüştür” düğmesini tıklamanız yeterlidir. Daha sonra indirin. Bu kadar. Bu çevrimiçi video dönüştürme sitesi, kullanıcılara herhangi bir YouTube videosunu kaydetme ve MP3 ve MP4 formatına dönüştürme fırsatı verir. Ayrıca videoyu MP3 ses olarak dönüştürmeyi, dosya adını değiştirmeyi ve sesi düzenlemeyi seçebilirsiniz. MP3 kapaklarının harika görünmesini sağlamak için MP3’lere otomatik olarak albüm kapakları ekleyecektir ki bu belki de birçok kişi için önemlidir. Sitenin artıları şu şekildedir:

Örneğin, bir YouTube videosu oynatıyorsunuz ve indirmek istiyorsunuz. Eklentiyi yükleyin ve adres satırındaki URL’ye odaklanın. Bu noktada URL’de “https” ile başlayan yerin önüne “savefrom.net/” veya “sfrom.net/” eklenmesi veya yerine “ssyoutube.com” gibi kısa alan adlarının kullanılması yeterli olacaktır. “youtube.com”. Enter tuşuna bastığınızda indirme sayfasına yönlendirileceksiniz. Şimdi sadece indirme parametrenizi seçiyorsunuz. İndirme düğmesine basın, indirme işlemi gerçekleşecektir. SaveFrom.net’in avantajları şunlardır:

SaveFrom.net’i Kullanmak istediğinizde Chrome’a ​​uzantı eklemenizi sağlayan SFHlper adlı dosyayı indirmeniz gerekiyor. Ancak videoları bu şekilde indirebilirsiniz. Bu, Clip Converter eklentisine çok benzeyen bir özelliktir. Bu uygulamanın bende bıraktığı kötü izlenim reklamlardı. YouTube’dan video indirme söz konusu olduğunda video indirmenin daha kolay ve yenilikçi olması dikkatimi çekti. YouTube videolarını SaveFrom ile indirmek oldukça basittir.

Catchvideo’nun Eksileri:

YouTube video indirme diye arama yaptığımızda karşımıza çıkan diğer video indirme sitelerinden bahsedelim. Çünkü hepsi güvenli değil. Bu yüzden güvenli olanları dikkatli seçmeliyiz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.