e
sv

Zack Snyder imzalı Rebel Moon bir RPG oyun olacak Güzel bir oyun olması muhtemel.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yönetmen Zack Snyder, Snyder Edit olarak da 2021 yapımı Zack Snyder’s Justice League filmiyle interneti kasıp kavurmuştu. Yaklaşan bilimkurgu macera filmi Rebel Moon ile DCEU yönetmenliği bu yıl ekranlarımıza geri dönüş yapıyor. Ancak Snyder’a göre Rebel Moon evini diğer medyalara genişletmeyi düşünüyor. Yani, Zack Snyder imzalı Rebel Moon, RPG oyunu olarak da çıkacak. devam, uzay alanında Starfield ve No Man’s Sky gibi oyunlara katılacak.

Sitemizde, gerçekten size faydalı izlenimler üzerine çok fazla yazı var. biri, en iyi kedi oyunları yazımız. Bu yazımızda, sizin için 10 oyun yaşadıklarını ve bunları açıkladık. Kediler dahil Stray dışında oyun aramak, işte size fırsat. sonra, En iyi dövüş oyunları yazımız var. Bu yazı da, 25 adet dövüş oyunu kullandıkları ve bunları özetca anlattık. Siz de, zevkinize göre bir dövüş oyununa başlayabilirsiniz. sonra, En iyi platform oyunları yazımız var. Bu yazımızda da, sizin için platformer türü oyunları inceledik ve listeledik. Elbette, her zamanki gibi bir de bu oyunları detaylandırdık. Zack Snyder ve Moon Rebel RPG oyunumuz yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Yönetmen Zack Snyder’ın 2011 yapımı aksiyon filmi Sucker Punch’tan bu yana ikinci orijinal hikaye olan Rebel Moon’un galası bilimkurgu filmi hayranları arasında da merakla bekleniyor. Filmin ilk eleştirileri olumsuz olsa da, artık kült bir takipçi kitlesine sahip. Rebel Moon serisi hız kazanırken, Zack Snyder Netflix’ten aldığı fonla devam edecek bir devam filmi üzerinde çalışıyor. Zack Snyder ve Moon Rebel RPG oyunu bir yana şimdi başka tavsiyelerimiz var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.