e
sv

Zeynep "Rita" Sualp Kimdir?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Twitch dünyasından biliyoruz Rita Kanalı daha yakından tanımaya ne dersiniz?

2013 yılında Point Blank’tan League of legends’a geçtiğinde Facebook sayfasında 1000 takipçisi daha vardı. Twitch’i yeni keşfettiğinde takipçilerine güvenerek ilk yayınını 2014 yılında yaptı. Twitch’te şanslı bir başlangıç ​​​​yaptı. Lansmanın ertesi günü PintiPanda onu Çok Oyunculu TV yayıncısı olarak işe almaya karar verdi. Ancak bu şansı iyi değerlendiremedi, yayında rekabetçi oyunlar oynuyordu ve bu Rita’nın ilgisini çekti.
Rita’nın gününün nasıl geçtiğini merak ediyorsanız burayı dikkatle dinleyin. Sabah uyanır uyanmaz genellikle bilgisayarın başına geçiyor ve işine ve oyun zamanına uyum sağlamaya çalışıyor. Süresinin artmasıyla birlikte kendini iyi hissettiği anda yayına başlıyor.
Yayınlarını genellikle PUBG oynayarak geçiriyor. PUBG oynamadığı zamanlarda izleyicileriyle sohbet etmeye başlıyor. Son zamanlarda biraz da olsa Minecraft oynamak izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı.

PUBG Kickoff Cup’ta temsilcilerimiz Mert “ABeautifulD” Öztürk, sahnede Zeynep “Rita” Sualp’e evlenme teklifinde bulundu. Evlenme teklifi sırasında birbirinden güzel görüntüler ortaya çıkarken, tüm PUBG sahnesi bir anda kalplerle doldu. Aniden olup bitenlere şaşıran Rita, kendine gelir gelmez “Evet” cevabını verdi.
Bu güzel anlar PEL resmi kanalında da paylaşıldı.

Zeynep Sualp’in aktif olarak oynadığı oyun PUBG’dir. Rita’nın oynamaktan keyif aldığı ilk oyunlardan biri Point Blank’ti. 15 yaşındayken ailesinin haberi olmadan okulu astı ve GameEkstra internet kafe turnuvalarına katıldı. Rita, yaşı nedeniyle Point Blank profesyonel takımlarına kabul edilmedi. Point Blank Eğitim Kampı turnuvalarına katılmayı gerçekten istiyordu. Ama her zaman aynı engelle karşı karşıyaydı: Cinsiyet ve Yaş. Bir şekilde profesyonel takıma katıldı. Oyunculuk hayatı Karanlık geçit İle devam etti. Dark Passage’da Point Blank kızlar takımıyla ilgileniyordu. Ancak kısa süre sonra durumsal koşullar nedeniyle ayrıldı. Takımdan ayrıldığında Point Blank oyununda ilerleyemeyeceğini fark etti ve oyunu bırakmak zorunda kaldı. Bıraktıktan hemen sonra League of Legends’a başladı. Her zaman kendini geliştirmeyi hedefledi. League of Legends’ta profesyonel bir oyuncu olmak için okulu bırakmaya karar verdi. Birçok takım kurup oynadı ama e-sporcu olamayınca oyundan vazgeçti. O zamanlar yeni çıkan PUBG adlı oyunu oynamaya başladı. Artık PUBG oyununda da kendini geliştirmeye başladı. Oyun tutkunu Rita hemen yeni bir takım arayışına giriyor. Mürettebat Esporları karşılaştı. Ekiple anlaştı ve onlara katıldı. Takım arkadaşlarıyla birlikte birçok oyun oynuyorlardı. PUBG turnuvalarına olan tutkusunu yavaş yavaş öğrenmeye başlıyordu. Bir süre geçtikten sonra Galacticos“Evrene hoş geldiniz!” Yaptığı paylaşımla yeni PUBG kadrosunu duyurdu. Rita da oyuncular arasındaydı. Galakticos, Rita’yı satın aldıktan bir süre sonra “Zephyrus” inceleme videosunda ona yer verdi. Videoyu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Rita, PUBG kariyeri boyunca hiçbir zaman yerinde durmadı. Rita, birkaç ay sonra Takım Olağan Çağrılan takımda yer almaya başladı. Team Ordianry’de uzun süre kalmayan Rita, Mod-Z EsporlarYaklaşık 3 ay boyunca Mod-Z Esports ile giriş yaptı. Personel de katıldı. Daha sonra ise Bir Eve İhtiyacımız Var Çağrılan ekibe katıldılar. We Need a Home, kendilerine bir takım bulana kadar diğer oyuncularla birlikte oynamak üzere oluşturulmuş bir takımdır. Bir Yuvaya İhtiyacımız Var oyuncuları kendilerine bir teklif gelmesini bekliyordu. Aradıkları teklif 3 ayın sonunda DOS PilotlarıDan geldi. DOS Pilotları ekibiyle anlaşma yaptılar. Artık Bir Yuvaya İhtiyacımız Var artık evsiz değildi. Ancak 3 ay sonra yollarını ayırmaya karar verdiler ve ayrıldılar. Rita’nın şu anda mevcut bir takımı yok. (Başarılar buraya dahil değildir.)

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.