e
sv

A Way Out Türkçe yama nasıl kurulur? Türkçe olarak yapmanız gerekenleri daha rahat anlayabilirsiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

A Way Out Türkçe yaması nasıl kurulur?

Arkadaşınızla oynayabileceğiniz en heyecan verici oyunlardan biri olan A Way Out, hapishaneden kaçmaya çalışan iki mahkumun hikayesini co-op deneyimiyle sunuyor. Ancak oyunun orijinal versiyonu İngilizce olduğundan İngilizce bilmeyen oyuncular için zorlayıcı olabilir. Neyse ki bu sorunu Türkçe yama ile çözebilirsiniz. A Way Out Türkçe yamasının nasıl kurulacağına ilişkin adım adım kılavuz:

Yama dosyasını bilgisayarınıza indirdikten sonra dosyayı bir sıkıştırma programı (örneğin Winrar) kullanarak çıkartın. Bu, yama dosyasının içeriğini erişilebilir hale getirecektir.

Bu yazı bitmeden size farklı önerilerimiz var. Çünkü sitemizde Türkçe yaması ile ilgili daha pek çok yazı sizleri bekliyor. Şimdi tam olarak bunlardan bahsedeceğiz. Örneğin, Assassin’s Creed Origins Türkçe yaması ve Assassin’s Creed Mirage Türkçe Yaması Kılavuz makalelerimizi önererek başlayalım. Sonraki, GTA SA Türkçe Yaması ve GTA 4 Türkçe Yaması Ayrıca rehberlerimiz de var. Daha sonra, Assassin’s Creed Odyssey Türkçe Yaması ile Assassin’s Creed Valhalla Türkçe Yaması Rehber yazılarımız da faydalı olacaktır. Ayrıca güncel ve önemli oyunlara dair yazılarımız da mevcut. Örneğin, Starfield Türkçe yaması ve RDR 2 Türkçe yaması Rehberlerimize bakabilirsiniz. Ayrıca, Sims 4 Türkçe Yaması ile Cities Skylines Türkçe yama Ayrıca rehber yazılarımıza da göz atmanızı öneririz. Şimdi size bol eğlenceler ve iyi oyunlar diliyoruz!

Kurulum tamamlandığında A Way Out Türkçe yaması oyununuza başarıyla entegre edilecektir. Artık A Way Out’u Türkçe altyazılı oynayabilirsiniz. Bu sayede oyunun büyüleyici hikayesini daha iyi anlayabilir ve karakterlerin diyaloglarını Türkçe olarak takip edebilirsiniz.

Oyunun kurulu olduğu dizini seçtikten sonra kurulum işlemini başlatın. Kurulum birkaç dakika sürecektir. Bu nedenle sabırlı olun.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.